torsdag 28 mars 2013

Cut-Thursday!

Då är snart skärtorsdagen över och denna dag har vart extremt jobbig eller hela veckan har vart jobbig men ja det är därför jag inte varit så duktig på att uppdatera ibloggen så nu vet ni de.. Fast jag vet iofs inte ens om jag har nå läsare, men men skit samma det är skönt att skriva av sig oavsett om nån läser eller inte!





- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

måndag 25 mars 2013

Komiskt...

Samtidigt som jag skrev HJÄLP inlägget så kommer jag på ordet och fick svar på att det va jag som va hjärndöd.. Svaret va självklart "Middag" så jag behöver inte hjälp längre! :)

Tack iaf! :)






- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

HJÄLP!!!

Vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering.. Ska försöka att bli bättre!

Nu är det så att jag har börjat spela ett mobilspel som heter; 4 bilder 1 ord och nu har jag fastnat.. Det är säkert jag som är hjärndöd, men lite sömn gör ingen smart.. Finns det nån söt person som kan hjälpa mig med detta ord.. Det är ett svenskt ord på 6 bokstäver iaf

Tack på förhand!





- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

tisdag 19 mars 2013

Just jah..

Förlåt jag har ju glömt att visa min nya super snygga tattoo som Martin på No Remorse här i Piteå har gjort.. Gjorde ju den igår och jag är super nöjd med hans skapelse.. Ett stort TACK! :)



Nobody Can Solve Me
Det ligger en rätt så djup och personlig tanke bakom denna tatuering, men alla får ju säkert sin egna lilla tolkning!!!!


Tänkte även visa en annan tatuering som jag har och den har oxå hajjna Martin på No Remorse gjort..



ADHD I'm lovin it gjorde jag i oktober förra året och varför det vart denna är självklart för att jag lider av ADHD och ville som flumma till det en aning.. Jag kan verkligen hata min ADHD och att jag har en väldigt grov ADHD gör inte saken bättre, men hur mycket jag än fick skulle jag ALDRIG välja bort min sjukdom för sjukdomen är en del av mig, min person.. Även om den har ställt till en hel del trassel så utan den skulle jag inte vara jag så det är lite åt det hållet jag menar!



No Remorse i Piteå är bra tatuerare
Fredde Edin talangen själv som vunnit ett antal priser genom åren!!!
Martin Wikström som är ganska ny men extremt bra på det han gör!!!

No Remorse Tattoo - Facebook

Lite bra reklam har ingen dött av! :) Fortsatt trevlig kväll!



- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

måndag 18 mars 2013

No Remorse Tattoo!

Nu ligger man på magen på britsen och blir tatuerad.. Skönt att man får ligga.. Trött som bara den tror att jag kommer somna snart.. Hehe..

- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Location:Bryggargatan,Piteå,Sverige

söndag 17 mars 2013

Patientnämnden





Så ja förhoppningsvis så kommer det att ske nånting iaf?! Håll tummarna för mig nu! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

lördag 16 mars 2013

I ❤ It!

Jag har en stor passion för citat/texter av olika slag och här kommer det ett smakprov och jag kommer försöka lägga upp citatbilder minst 1ggr/dag..

Denna bild har jag gjort själv dock via datorn:



- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Fångarna På Fortet





Då sitter jag och darling och ser på Fångarna på fortet samt myser med våra söta djur.. En lugn och stillsam helg i vanlig ordning och det är nice... Man har blivit för gammal för att vara ute och festa så fort det är helg känner jag, nästan så att jag känner mig som Beda 90år ibland, men det finns det dock några orsaker till de fast det kan jag kanske berätta om en annan gång.. Ajja.. Nu har jag babblat klart.. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

fredag 15 mars 2013

Fredags mys...

Titta vad vi myser jag om min lilla bebis som är en blandis 95% Jack Russell och 5% Bicho.. 8 mars blev han 5år och han har självklart ett namn, han heter Rick och är världens mysigaste hund! ❤





- Posted from my iPhone5 -

En ny...

En ny blogg är skapad och nu tar jag oskulden av den... Tänkte försöka komma igång med lite bloggande igen så jag hoppas det håller.. Tänkte egentligen fortsätta blogga på min gamla blogg http://mobilbloggarn.blogspot.se,men kände att det va bättre att börja om helt från början! Ajja.. Nu har jag skrivit några rader iaf så nu får det räcka för denna gång.. Have a nice friday!




Följ min blogg med Bloglovin
- Posted using BlogPress from my iPhone5 -