måndag 31 mars 2014

ADHD VS ADD

Det blev en jätte rolig morgon för ADD 0 :an (Benny) efter ADHD 1 (Izzah) och ADHD 2 (Rick) hade haft deras morgonbus och rivit ner ADD 0:ans (Benny) inredning.. Som ni kan se så sitter lampan lite knasigt.. Så det va bara att plocka ner den och sätta sig och göra piller-görat och sätta upp kroken i taket igen och sen upp med lampan igen.. HAHA.. Skrattade så det spruta tårar medans ADD 0:an  (Benny) tjura och muttra..  

söndag 30 mars 2014

Instagram

Oftast följer jag inte strömmen som en död fisk, men i detta fall gör jag de.. Är med i en av världens största masspsykoser nämligen instagram och det har jag varit i några år nu.. Ibland är jag aktiv delux och ibland inte speciellt mycket.. Ta er en titt vet jah.. Följ mig gärna och kasta gärna in en kommentar eller dränk mig med kommentarer.. HAHA..
Detta är mitt IG konto! Titta, njut och garva! ;P

onsdag 26 mars 2014

Tråkigt, men ändå trevligt!

Kvälls promenixen är done och nu blir det att bädda ner sig under ett täcke i soffan och tvingas se en usel hockeymatch med 2 dåliga lag..  Luleå VS Växsjö.. Måste jag heja på nåt av lagen så hejar jag på Växsjö så är Luleå ute ur leken... Varför jag tvingas se denna skit är för att jag har ett Luleå Fans på besök... Även om matchen inte är så roligt att se på så har jag ändå en bra kväll med Benny!

Sweet Like Candy!

Funny as hell!!!

Då har jag invigt min super sexiga duschmössa... Shit vilken snygg huvudbonad och helt klart krogen nästa!!! HAHA.. Äh va fan.. En het brud som jag kan ju inte förbli annat än het trots denna roliga duschmössa!!! HAHA.. HAHA.. HAHA.. 


Morgon charm, har guld i famn!

Charm och guld myser i soffan och har gjort det sen 5 då jag vakna! Förutom när charm lekte bartender och gjorde en alkoholfridrink som bestod av så många olika smaker nämligen en smak.. Trots en smak så flödade fantasin, det är inte alla som får ihop en mumsfillibabba drink på en smak som dock bestod av olika konsistenser, de ni.. Guld har dock bytt position från famnen till under täcket för ett litet tag sen, men när charm hade guld i famn va det mys framför The Following s02e10 och sen Bates Motel s02e04 och nu längtar man genast till natten mot tisdag nästa vecka då bägge avsnitten kommer ut.. Iofs så längtar jag till nästa tisdag nån gång på dagen då även engsub kommit ut då jag har kommit fram till att jag inte riktigt är så oduglig på eng. så länge det finns engelsk text till!!! Weee.. Dessa 2 serier är dom bästa serierna ever!

Alkoholfri drink!

Har gjort mig en alkoholfri drink för att stimulera min ADHD hjärna samt kropp som är extremt speedad just nu.. Min drink består av lite slush cola samt 2st pop-up Cola isglassar och en skvätt CocaCola.. HAHA.. HAHA.. HAHA..

fredag 21 mars 2014

PO & ögonspecialister..

Klockan 08:30 rullade bilen mot Sunderbyn med mitt PO och det blev mycket skratt, flum, men även allvarligt pch seriöst snack samt träffa ögon specialister och testa prismor.. 
Och söjjn het va jag under prismor provningstimmen och visade mig söjjn på Biltema, men jag bryr mig inte.. HAHA.. Sen när vi va klar på Sunderbyn så drog vi på Donken och åt och det va fruktansvärt gött..

Mmmh.. Gött Götti Gött Gött!!! Sen köpte jag hem 2st 10kr burgare till världens bästa granne nämligen Elisabeth.. Hon vart jätte glader och det är ju kul att göra folk glada..

Nu ligger jag i soffan och slöar med Benny och djuren och ser på SAIK-HV71 och självklart hejar jag på SAIK!!!
Myse vovve liten min! 


tisdag 18 mars 2014

Funny photo!!!

Det är inte bara människor som kan bli bländade av blixten och bli helt mongo på kort.. Även djur kan bli de och det är min katt Dampan ett bevis för!!!
Kolla in hennes ögon! HAHA.. 

torsdag 13 mars 2014

Yummy.. Yummy..

Dagen har bestått av mycket Yummy Yummy.. Till en början så va jag med mitt PO och dunken fick följa för vi drog ovh hämta gött källvatten från Nötön/Renön så har 5L källvatten i kylen.. Sen drog vi på Rusta och efter det for vi och åt..
Det blev en skagen  toast för oss båda och det var fruktansvärt gott! Men orkade inte allt så resterande fick följa mig hem :)

Sen till middag fick jag go mat som Benny lagade.. Den bestod av: fläskfilé, rotfrukter och potatis med basilika och vitlök samt beasås.. Mmmh riktigt gött!!!

Dagen idag har vart en god dag, en smarrig dag, yummyyummy day!  


måndag 10 mars 2014

SD PHONE HOME!

Nej nej.. SD är inte rasister det är därför dom ska sammarbeta med ett sådant parti.. HAHA.. HAHA.. HAHA..


Att SD är ett främlingsfientligt parti är ingen nyhet för mig, men tyvärr är det folk som inte ser det trots alla rasistiska skandaler SD har vart med om! Hur kan folk inte se deras främlingsfientlighet eller ser folket de men för stolta för att erkänna att dom haft fel eller är det helt enkelt så att svenskar är ett främlingsfientligt folk? hmm.. 


Som sagt att rasister röstar på SD har jag full förståelse för då dom har samma åsikter som SD, men att folk som umgås med  folk från andra länder och ändå röstar på SD och  säger; "Jag är inte rasist, men..." Det är dom som är mest komiska förutom SD själva vill säga.. 


Jag har blivit kallad SDfientlig av sådana väljare har även blivit kallad Sverigefientlig och sånt får mig bara att skratta och tycka synd om dessa vilsna väljare.. Jag gillar inte SD, men folk med något i knoppen förstår ju varför.. Sverigefientlig är jag verkligen inte.. För det första finns det inte nåt ord som heter varken SDfientlig eller Sverigefientlig utan det är ord som högern har knåpa ihop och använder orden flitigt när dom har slut på argument. Och sen för det andra värnar man om Sverige så röstar man INTE på SD för dom skulle köra detta land i botten med deras "politik"


Tragikomisk är vad allt detta är!!! 

Svensson Svensson och smärtor!!!

Ligger sjuk i soffan och ser Svensson Svensson.. Vilken skit medicin Medikinet var.. Är sjuk pga massa biverkningar speciellt en och det är dessa förbannade jävla ordentliga magsmärtor som gör att jag skulle vilja döda min mage!!! Får se om det går över för jag MÅSTE städa! 

lördag 8 mars 2014

Den internationella..

strö salt i såret dagen är det idag!!!

Idag är det internationella kvinnodagen som jag anser är totalt skadat att ha om man kämpar för att det ska vara jämnställt.. Hur fan kan det någonsin bli jämnställt om man skapar en dag enbart för kvinnorna? Vart tog logiken vägen? Ska kvinnorna ha en dag ska väl karlarna oxå ha det.. Bägge eller ingen är ju vad som gäller.. För att hålla på söjjn gör ju bara att spänningarna blir värre det är som att strö salt i ett sår och fortsätter det söjjn lär det bli infekterat tillslut!!! Det är dags att använda hjärnan och tänka om! 


Internationella Människodagen borde det istället finnas nå som heter då skulle jag kunna hylla folket, men nu tänker jag inte hylla någon!!!

Congr@t$ Rick!

Idag fyller min kära Rick år.. Tiden går fruktansvärt snabbt för min fina lilla hund blir hela 6år idag! Minns när sötast va liten då och jag fick hem han då va han inte stor alls han va lika hög som en halv 1,5L Coca Cola flaska stående! En liten plutt va han och enormt söt, han är fortfarande en liten plutt och enormt söt! I Love My Little Dog! ❤️

fredag 7 mars 2014

SD är ett tragikomiskt parti!

Här ser man vad sverigedemokraterna anser om att vara svensk är.. Det komiska är att om man ska gå på deras syn på att vara svensk så finns det i sådana fall INGA svenskar.. För i grunden är ingen ens här ifrån, men frågan är mer hur många generationer bakåt SD räknar? 


Logik är inte deras starka sida iaf. när man ser hur dom yrar med siffror.. Ett exempel är när dom påstod att 400.000€ motsvarar 40miljarder svenska kronor.. 


HAHA.. Matte är verkligen inte deras starka sida, det verkar inte historia heller vara! Detta är vad som kallas tragikomisk Eller hela SD:s parti består av tragikomiker ur verkligheten och partiprogrammet består av massa tragikomik 

söndag 2 mars 2014

Jag har fått mask...

Jag har fått mask nämligen latmask... Latmasken har ätit upp den biten av hjärnan där det symmetriska tänkandet ska sitta..  Nu ska jag packa det sista sen beger jag mig mot  city!

Klantig, klantigare och klantigast!!!