fredag 28 februari 2014

Från nitlott till vinstlott och från..

vinstlott till nitlott! HAHA... 

Spelade bingo igår och va så glad att jag vunnit pengar.. Benny drog till stan för att göra nå ärenden bla hämta ut min vinst.. Men va det nån vinst? Svar: Nej! Att jag är en förvirrad själ är ingen nyhet, men att jag är söjjn förvirrad visste inte ens jag! Så stackars Benny fick skämmas när han skulle hämta ut vinsten från en nitlott! HAHA.. HAHA.. HAHA..


Det är B6 jag har ringat in fel då det nr. aldrig gick, men fråga mig inte varför jag ringade in de för det har jag inget bra svar på.. Kanske var för vinst ivrig, i desperat behov av pengar att jag hoppades lite för mycket på en vinst så jag undermedvetet gjorde en egen bingo vinst.. HAHA.. HAHA.. HAHA..


torsdag 27 februari 2014

B I N G O

Titta här..Jippieeey.. BINGO! Jag vann! 

MiljonBingo!

Ikväll är det miljonbingo och det är bara bajs snack då dom kört ihop bingot med nån gala så det är bara massa blä snack jag vill ju spela, nu ska vi äntligen spela..


3D Puzzle

I förrgår fick jag ett 3D puzzel och tidigare idag blev det klart! Riktigt klurigt men kuligt.. 44 bitar bestod puzzlet av..
Sammanlagt va det 44 bitar och trots om det låter lite så va det gode klurigt.. Jag vill ha ett till sådant puzzel.. För alla andra IQ leksaker brukar vara för lätta, men detta va inte så lätt, så detta gav mig hjärngympa iaf.

Teknikmagasinet: Pussla ihop ett äpple – i 3D!

Tufft och utmanade 3D-pussel på 44 bitar! Men låt inte det låga antalet bitar lura dig, det här pusslet är en rejäl utmaning även för den entusiastiske av pusselentusiaster. Du får skön hjärngympa och underhållning i tre dimensioner, perfekt för alla åldrar (över tre år). Om du lyckas besegra pusslet så får du ett vackert äpple att ha på troféhyllan.





tisdag 25 februari 2014

En Colombians Same Joika i Talang

En jojkande Same som är adopterad från Colombia och var riktigt bra! Han förmedlade en underbar känsla när han jojkande i Talang igår.. Blev berörd som bara den och självklart kom han vidare oxå! 


http://youtu.be/woEcdqqbEVg 


måndag 24 februari 2014

Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nä, det är ingen vanlig dag, för det är Bennzoo's födelsedag

hurra Hurra HURRAAA!!!


Grattis BennyBoy idag blir du en ännu äldre gubbe än vad du redan är och det firas med go mat hos Benny!


Nyfiken på partiledaren

Sitter och ser på "Nyfiken på partiledaren" på SVT ett riktigt intressant program om man är intresserad av politik och ledarnas bakgrund! Intressant att lyssna på Jimmie Lögnhalsen Åkesson.. Väldigt kul att lyssna på hans bullshit och intressant hur olika verklighetsuppfattning folk kan ha.. Ska bli kul att höra vad statsvetaren och psykoterapeuten säger om hans lalleri.. Jag sitter då med ett brett smile på läpparna och skakar på huvudet.. Detta är standup ur verkliga livet! HAHA.. HAHA.. HAHA.. Oj vad han stakar sig.. HAHA..

onsdag 19 februari 2014

My new Tattoo!!!

Herre gu en sån dag.. Suttit från strax över 11 till kring 17 och 3 bensträckare och ändå hann vi ej klart tatueringen, så en till tid är bokad som kommer bli en fixa till tid.. Kronan, skuggningar och lite annat smått och gott är kvar.. Men är fett nöjd med den och snyggare kommer den bli när den blir klar! ❤️

måndag 17 februari 2014

Ombytta roller

Kul dag! Psyk är mongo och vet varken ut eller in... Man kan börja undra vem det är som är patient dom eller jag.. Tisdagar 11:00 har vi ALLTID våra träffar men dom har noterat 14:00 och set stämmer inte.. Morgondagens medicin eller medicinen fram till fredag är på vift.. Åh.. Jag blir sjuk i huvve av sådant yr strul.. Ska jag behöva hålla koll på mina kontaktpersoner? Då ska jag fan ha lön för de!!! Sköterskan jag prata med va väl nån idiot från 25:an som självklart inte visste nåt och självklart fanns det inte heller nån notering angående detta heller.. Ska jag måsta föra egna journaler oxå?! Jag jobbar dom får lön, låter det rimligt?! Nix... Fuck vad arg jag är nu..


Detta är inte överdrivet gnäll och ni som tycker de kan flyga långt långt långt bort!!! Räcker inte med att man har för låg ADHD dos som gör en nog uppvarvad det är dock mitt eget fel, men jsg sköter min del av vårt avtal så då ska fan i mig dom sköta sin del... Nix.. Det är bara från ett håll.. Kan lika gärna lägga ner skiten och köra mitt race.. Funkar kanske inte i längden men gör mig inte sönder stressad iaf... 


fredag 14 februari 2014

Grattis

Kära kisse och min kära granne på födelsedagen!

Sen hoppas jag att ALLA får en bra alla hjärtans dag! :) ❤️

söndag 9 februari 2014

Why, why, why?!

Jag måste säga att fredagens påhopp från tomma intet gör mig lite bedrövad.. Hur en människa man inte har pratat med sen december kunde ställa till en sådan scen på detta hemska sett och med totalt falska grunder.. Rätt obehagligt att det finns folk som är så inslukade i sina egna historier så dom tror på lögnerna själv.. Det är väl det som kallas för mytomani?! Eller är det nån form av vanföreställning när en person kommer med sådana absurda påhopp?! Finns ju absolut ingen vettig förklaring, ingen logik, utan bara en förvirrad människas påhitt, uppmärsamhetssökande eller vad detta nu handlar om?! 

Det enda jag tänker är att det måste vara en väldigt ensam, vilsen och sorgsen själ som gör något sådant.. För en lycklig människa gör inte såhär.. Nästan så man tycker lite synd om personen.. För det är verkligen sorgligt!

Angående de falska påhoppet som jag fick utstå i fredags så har jag självklart tagit reda på fakta och fått reda på det ena och det andra, men på måndag får jag mer fakta bakom denna persons absurda beteende.., Dock så gäller det inte mig utan det är andra som råkat ut för samma person. 

Det värsta är att personen är en så kallad fd. vän som jag bröt med i dec. pga. privata själ och sen dess har jag varken pratat med eller om hen förän detta dök upp i fredags kväll och att personen har mage att blandar in andra tex mitt ex. gör ju att jag inte vet hur långt hen är beredd att gå och det känns välidigt obehagligt..

Men jag har rent mjöl i min påse så jag kan egentligen vara lugn, men när jag blir oskyldigt anklagad och folk i min omgivning blir inblandade så känner jag att jag ej vet vad hens nästa drag kan bli..

Verkar vara okontrollerat från hens sid då hen går och pratar osanning till höger och vänster och vart hen får allt ifrån det undrar jag verkligen?!

Jag hoppas bara det slutar här så det inte eskalerar och blir värre lögner än det redan är... 

Jag frågade en person om denna person är farlig och detta va svaret jag fick "Ja mycket enligt mig. Hon kan förstöra livet för vem som helst med sina lögner. Du vet psykopater är jävligt bra på att dupera folk"

Detta va väl inget svar jag ville höra, men jag hoppas det tar stopp här och nu!!!!

torsdag 6 februari 2014

SKÅL!!!

Jag vill utbringa en skål till Sveriges sämsta psykiatriavdelning.. Ni kan fara åt helvete allihopa, SKÅL!!!


Att ta bort en ADHD medicin Concerta 90mg + 10mg Ritalin för en en med ADHD utan nedtrappning + Iktorivil utan ned trappning.. Vart tror ni det ledde? Jo till självmedicinering men era jävla skit skallar fattar inte de!!! IDIOTER!!!!!!!!!!!!!