onsdag 30 april 2014

Cesar Millan..

Sötnöter ligger och ser olydiga hundar som blir hjälpta av Cesar Millan.. Tydligen ett väldigt intressant program för lillen, men inte bara för han utan även för mig.. Soffmys med söta djur är underbart! 

måndag 28 april 2014

Ingen Ånger..

Dagens aktivitet har utövats i No Remorse Tattoo Studion och att sitta still är inte en aktivitet som jag är bäst på att göra, men idag gick det jätte bra.. Tiden gick snabbt trots att jag inte lyckades somna.. Glömde mina hörlurar hemma så det va nog för att jag inte kunde lyssna på min egen musik som gjorde att jag inte lyckades somna och sen det vi hörde på i studion va gode kul att lyssna på oxå.. Rätt flummigt radio pratprogram där dom pratade om allt möjligt som tex hur det skulle vara om nån födde en nyandertalare.. Kände att mina hjärnceller dog sakta men säkert av att höra deras IQ-befriande dock riktigt roliga prat.. 

Ajja.. Men som vanligt så drog jag från studion som en sjukt nöjd kund.. Här kommer resultatet; 
Gjorde klart denna.. Skuggade vingen och ögonen och sen blev jag klar med kronan så min fina bi drottning fick mer liv i sig och jag är jätte nöjd!!!

Eftersom att det blev tid över så gjorde jag även detta på mina fingrar.. "-Har du verkligen tänkt igenom detta?!" Svar: -Japp, det har jag.. För några veckor sen hade jag skrivit detta på mina fingrar och fyllde i de lite då och då för att se om det skulle va nåt jag vill ha och yes det ville jag.. Så det känns riktigt naturligt att ha detta så jag är sjukt nöjd! :)


söndag 27 april 2014

Juridiskt råd...

Har tagit kontakt med en jurist för att få lite råd om hur man ska gå till väga om man råkat ut för en falsk anmälan.. En falsk anmälan är en brottslig järnring och kan leda till böter och även upp till 2års fängelse så det är mycket allvarligt.. En som gör en anonym anmälan är inte så anonym som hen tror utan polisen kan spåra personen iaf. Så det är ganska dumt om man tror att man kan gå och göra falska anmälningar anonymt till höger och vänster och tror att det ej går att spåra bara för att man är anonym i samtalet eller mailet, men sådant kan polisen spåra och det är nog inte nå större problem för dom att göra de heller?! 

Tråkigt att det finns dom som så gärna vill jävlas och förstöra för andra så dom är berädda på att gå hur långt som helst t.o.m sätta sig själv i ev. klister.. Det kan bara vara en sjuk människa som gör något sånt för ett friskt beteende är det inte.. 

En ensam bitter liten människa som har  alldeles för lite att göra med sitt liv och som valt att lägga sin energi på helt fel saker.. En människa man tycker synd om då hen inte själv inser hur fel hen gör mot folk när hen ljuger och trakasserar folk.. Det är inte så man vinner folks respekt utan snarare förlorar folks respekt, men det är därför hen är en ensam oxå!!!

lördag 26 april 2014

Underbart..

Idag är det underbart, underbart väder, har underbart trevligt med underbara vänner och deras underbara barn.. Snart kommer min underbara hund hit oxå och  sen blir det en underbar middag nämligen grillat med dessa underbara personer.. Kan dagen bli underbarare?! Åh allt känns så underbart, livet är underbart ibland!!! Underbart, underbart, underbart!!! 

onsdag 23 april 2014

fotopratmackdryck-tripp..

En rullande fotopratmackdryck-tripp med personligtombud och hans studentelev.. Trevligt värre och behövde få prata av mig lite också.. Nu har munnen och rösten träningsverk av allt babbel och jag sitter hemma i min vrå och tänker.. Tänker på lite blandade saker där ett återupprepande ord ploppar upp och det är; "Psykiatrin" 

På tal om psykiatrin så vet jag ej om jag ska skratta eller gråta åt allt.. Jag får väl "Skråta" med andra ord bägge delarna.
(Skr=Skratta, Åta=Gråta) 

Psykiatrin är  Piteås egna tragikomiker och dom gör gång på gång tragikomiska shower.. Men börjar bli gode less showerna så istället för att dom ska få/ta betalt för sina shower så borde jag få/ta betalt för att lyssna!!! HAHA..

Ajja.. Orkar inte skriva mer.. Men kommer lite bilder från PO-trippen..

Det va inte bara jag som lekte fotograf utan det gjorde även mitt PO. Han lekte fotograf genom att fotografera hon som oxå leker fotograf.. HAHA.. HAHA.. HAHA..


måndag 21 april 2014

Idioter i Norr!!!

Nazistflaggor hissade på flera ställen i norr

Nazistflaggan som hissades vid kommunhuset i Ljungby förra året. Foto: LäsarbildNazistflaggan som hissades vid kommunhuset i Ljungby förra året. Foto: Läsarbild

Under påskhelgen har nazistflaggor hissats på flera ställen i norra Sverige.

Tidigt i går morse vajade en flagga med ett hakkors utanför Stadshuset i Luleå - och i Piteå utfördes en liknande aktion.

– Det kan ha att göra med att det är Hitlers födelsedag, säger Camilla Österlund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till NSD.

Annons:
Förra året under påsken hängdes nazistflaggor upp på flera ställen i Sydsverige, bland annat vid kommunhuset i Lingby och Stadshuset i Vimmerby.

I år har det inträffat i norra Sverige. Tidigt på söndagsmorgonen upptäcktes att någon hade hissat en röd flagga med en svastika i mitten i en av flaggstängerna på Rådstugatan utanför Stadshuset i Luleå, skriver Norrländska Socialdemokraten.

Även i Piteå inträffade en liknande händelse under natten mot söndagen. En banderoll med texten "Heil Hitler" och bilder på hakkors hissades på en viadukt över E4 norr om centrala Piteå. Händelserna är polisanmälda som hets mot folkgrupp och flaggan och banderollen har tagits i beslag.

– Än så länge vet vi inte om det är samma personer, säger Camilla Österlund, jourhavande FU-ledare hos polisen.

125 år sedan Hitler föddes

Tidigare i veckan skev Norrbottens-Kuriren att även Hortlaxkyrkan i Piteå och Framnäs folkhögskola hade blivit nedklottrad med nazistsymboler. På Hortlax kyrka användes mjölkchoklad för att skriva nazistiska slagord och rita symboler på kyrkans ytterväggar, skriver Kuriren.

I går, den 20 april, var det 125 år sedan Adolf Hitler föddes. Polisen ser en koppling mellan årsdagen och händelserna.

– Det kan ha att göra med att det är Hitlers födelsedag, säger Camilla Österlund till NSD.

376
20

fredag 18 april 2014

Glad Påsk!

Gör flera miljoner människor konstiga saker är det fortfarande konstigt!

Påsk är en av folk med vanföreställningars alla högtider.. Idag korsfästes "Jesus" av kyrkan själv och bara det är ju gode snurrigt.. Den 3:e dagen uppstod han från det döda.. Ännu snurrigare.. Bara att respektera dom som läst uppenbarelseboken och deras vanföreställningar!!!

Men vad som inte stod i sagoboken är vad alla dessa ägg, kycklingar, påskkärringar, fjädrar, påskharen och alla kulöra färger ha med allt att göra?! Nån knarkad kyrklig person som fick 1+1 till 111

YouTube Video



- Posted from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

tisdag 8 april 2014

Grattis SAIK...

till finalplatsen.. Matchen är inte över, men eftersom att jag vetat sen SHL började att SAIK kommer ta sig till final så kan jag redan nu säga GRATTIS trots att matchen ej är slut! SAIK är Sveriges bästa lag så är det bara eller tom. Europas bästa lag som kommentatorerna säger..

YouTube Video



- Posted from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

torsdag 3 april 2014

CoNgr@t$

Vad är det för en dag? 

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag

För det är Dampans Födelsedag

hurra Hurra HURRAAA!!!


GRATTIS min lilla damp kisse på 1års dagen..


"Lite komiskt att min ADHD katt fyller år samma dag som Jim Carey HAHA.. Han blir 50år idag så grattis till han med!!!"

onsdag 2 april 2014

Drick kaffet och njut!!!

Hittade just detta på FB och det gav mig ett gott skratt.. Att folk orkar?!

Hur skulle du reagera om du fick en sån här kopp på ett kaffe?


Mitt svar: Pentagram är egentligen inte ens en satanistisk symbol, så den koppen kan man stryka helt..  666 betyder olika saker bla så är det "djävulens tal" enligt kristna.. Så den koppen kan man själv välja hur man vill tolka den..


Inte hade jag brytt mig om jag hade fått en sådan kopp.. Varför skulle man bry sig? Folk dekorerar ju saker med kors, hjärtan, blommor osv. utan nån reflekterar över de så varför ska man bry sig om detta då? Folk har verkligen för lite att lägga ner sin energi på så dom måste tydligen bry sig om mönstret på skummet i en kaffekopp! Drick kaffet och njut istället!!!

--------------------------------------------------------


En Starbucksanställd serverade kaffe dekorerat med de satanistiska symbolerna "666" och Luficers pentagram.

Ett kaffe som det, enligt kunden Megan Pinion, var lite för mycket sting i.

"Jag var så bestört att jag inte ens kunde titta på honom", skriver hon om den manlige expediten på Facebook.


Kaffejätten Starbucks är i blåsväder i USA efter att en anställd serverat en kund "satanistkaffe" på ett kafé i Louisiana.

Kunden Megan Pinions kaffe dekorerades med "666" samt Lucifers pentagram. Något som fick henne att lägga upp en bild på Facebook varefter den delades tusentals gånger.

"Jag kan tyvärr inte lämna ut mannens namn. Jag var så bestört att jag inte ens kunde titta på honom. Jag dömer inte hans tro eller klankar ner på hans vackra hantverk. Jag ifrågasätter dock hans professionalitet och respekt för andra", skrev Pinion på Facebook, enligt The Advertiser.

Tog kontakt med Pinion

Händelsen har uppmärksammats av flera tidningar i USA och många kunder har kritiserat Starbucks på deras officiella Facebooksida.

Företagets sociala medier-talesperson Tom Kuhn berättar att Starbucks har tagit kontakt med kvinnan och förklarat att expeditens beteende var olämpligt.

Oklart om en utredning tar vid

"Vi har bett om ursäkt för hennes upplevelse. Det här är uppenbarligen inte den typ av upplevelse vi vill ge någon av våra kunder och den är inte representativ för den kundservice våra partners ger till miljoner kunder varje dag", skriver Tom Kuhn i ett pressmeddelande.

Starbucks har inte meddelat om de kommer att vidta åtgärder mot personen som serverade Pinion.

Publicerad 02 apr 2014 10:33 

Glädjedödaren..

Igår va det ju 1:a april och jag försökte dra ett aprilskämt för broder, men han va en riktig glädjedödare då han inte gick på mitt super duper braiga aprilskämt! Fanns dock andra som gick på de och de va MorsFarsan Ann-Britt  & Kenneth  samt min fin fina vän Clara ! HIHI..

Har använt mig av en mobilapp när jag ändrade min hårfärg.. Ser gode äkta ut eller?!


April, april din dumma sill..

Detta va vårt lilla April skämt... Benny har självklart inte färgat håret blått.. April, april din dumma sill vi kan lura dig vart vi vill! 


tisdag 1 april 2014

Mordvapnet..

Tidigare idag va jag extremt uttråkad och tänkte döda tristessen med Donkey Kong Wii.. Det blev inte så mycket Donkey Kong.. Men jag lyckades döda tristessen iaf och mordvapnet blev Benny och blå hårfärg och detta vart resultatet.. Snyggt va?! Jag tycker han blev smurfigt fin! 

Aprilskämt!!!

 En önskedröm vore att Jimmie Åkesson gick ut med att hela hans part är ett Aprilskämt för det vore helt klart ett pluspoäng för mänskligheten för så osmarta och ologiska människor som SD är finns det väl inte eller?! Jo, tyvärr gör det ju de och det skrämmer mig! Men SD är riktigt bra tragikomiker så nåt gör dom ju bra iaf!!!

Scyncade

Nu är min och hundens ADHD morgon över.. Medicinen har kickat igång för mig och då blir även hunden lugnare så han ligger och sussar på min röv.. Jag och hunden speedar upp varandra sådan matte sådan hund och när en varvar ner hakar den andra på. Vi är gode scyncade jag och vovve liten!!! Tror Benny  tycker att det är skit skönt när lugnet kommit hit eller har jag fel?! HAHA..

Benny buddist..

Benny  förklarar hur han vill ha sina morgnar;

Benny: - jag hade kunnat sitta i ett budisttempel och be...

"Sen he han handflata mot handflata och gör ett Mmm:ande läte innan han fortsätter att förklara;

Benny: -Det ska vara fullt med blommor och sen hör man fågelkvitter lite här och där... Mmmmmmh

Izzah: - Sen kommer jag till ditt tempel och skriker aaaaaaah och hunden kommer och ylar åååoooh så förstördes lugnet!

Benny: -Jah precis.., Nu måste jag skita.. Ni ger mig stressmage!!!

Izzah: - HAHA.. HAHA.. HAHA..


"Undra vilka svampar Benny har ätit i natt.. Vi snackar då inte champinjoner iaf HAHA"