söndag 27 april 2014

Juridiskt råd...

Har tagit kontakt med en jurist för att få lite råd om hur man ska gå till väga om man råkat ut för en falsk anmälan.. En falsk anmälan är en brottslig järnring och kan leda till böter och även upp till 2års fängelse så det är mycket allvarligt.. En som gör en anonym anmälan är inte så anonym som hen tror utan polisen kan spåra personen iaf. Så det är ganska dumt om man tror att man kan gå och göra falska anmälningar anonymt till höger och vänster och tror att det ej går att spåra bara för att man är anonym i samtalet eller mailet, men sådant kan polisen spåra och det är nog inte nå större problem för dom att göra de heller?! 

Tråkigt att det finns dom som så gärna vill jävlas och förstöra för andra så dom är berädda på att gå hur långt som helst t.o.m sätta sig själv i ev. klister.. Det kan bara vara en sjuk människa som gör något sånt för ett friskt beteende är det inte.. 

En ensam bitter liten människa som har  alldeles för lite att göra med sitt liv och som valt att lägga sin energi på helt fel saker.. En människa man tycker synd om då hen inte själv inser hur fel hen gör mot folk när hen ljuger och trakasserar folk.. Det är inte så man vinner folks respekt utan snarare förlorar folks respekt, men det är därför hen är en ensam oxå!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar