fredag 28 juni 2013

Ödebyns Kyrkmarknad..

Då har vi vart på kyrkmarknaden och det blev lite shopping faktiskt.. 14par strumpor för 100:-, 4st trosor 100:-, 4st kallingar för 100:- och sen bröd, kött och fisk.. Det va trevligt, men det som va mindre kul va att säga hejdå till Marion.. Men hon kommer kanske i augusti igen så det är ju snart så.. Nu är vi hemma och myser.. Mina fötter skriker aaaaaaj.... 

onsdag 26 juni 2013

Söt pälsmössa..

... som snarkar.. zZzZzZ.. Ligger och myser med en liten kisse som sover på mitt huvve.. Haha.. MysPys Missy min!!! ❤

tisdag 25 juni 2013

HelvetesJävlaFittFan...

Jag ska just sätta mig ner och läsa idiotiska papper med idiotiska synpunkter som folket skriver för att rädda sitt eget jävla skin istället för att stå för felen dom gjort.. Fega är va dom är., Herre gu.. 

En människa ska inte ens behöva gå igenom en sådan sak och jag mår sjukt dåligt över detta.. Själva händelsen ger mig ångest och jag blir rädd, men sen själva anmälan i sig är ju inte alls lätt och sen läsa lögner och skit som vissa har skrivit gör en ännu mer ledsen och att dom valt att inte skriva vissa saker är bedrövligt.. Jag kommer inte klara detta själv känner jag.. Vet inte hur jag ska bära mig åt., jag gör allt för att inte  läsa bunten på ca 60 A4 och många är på både fram och baksidan!!! WHY?! Jag orkar inte.. Papperna skrämmer fan mig alltså! :'( HelvetesJävlaFittFan!!!!

söndag 23 juni 2013

Tummen Upp!

Idag finns det bara tummen upp och inget tummen ner.. Detta beror på att jag äntligen har hämtat hem min kära Missy..  Jag måste säga att hon har anpassat sig väldigt bra dom få timmarna vi har haft henne.. Mina äldre djur har acceptera henne redan nu.. Känns underbart!!! Söt Missy min! ❤

+1 familjemedlem..

Då har det äntligen blivit söndag och idag ska vi hämta hem min söta lilla kisse som jag valt att döpa till Missy.. Visst är hon söt min lilla kisse... 

Måste städa undan lite i sovrummet och sen ska jag även passa på att sortera tvätten så man får nån ordning på de oxå... Ska göra det jävlat nu.. Tjingeling!

lördag 22 juni 2013

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Midsommar

Igår tog ja mig årets första fylla och tålde mer än jag trodde och varför vete tusan?!
-Det vart: 
• 1L 6% cider
• 5cl x3 burk 7% cider
• 50cl Norrlands Dynamit 7%
• 33cl x3 Breezer 4%
• 4cl x4 sprit
• ?!cl halsa sprit ur en flaska
-Jag kan ha glömt nåt men typ detta iaf.

Trots detta så stod jag på benen och gick hem sen.. Galet galet.. Hände en liten insiderbrott oxå.. Anser dock att jag ej gjorde fel utan att oavsett om man skojar så kan man inte kalla en människa vad som helst.. Personligen så bryr jag mig inte om folk yttrar sig nå om mitt ursprung, men jag är så jävla princip fast att folk ska ha mer vett i huvve och förstå att folk ska inte tvingas ta vad som helst så jag blev förbannad och en annan tjej blev gode arg hon med.. Folk tyckte jag skulle hugga tillbaka genom att nämns hans ursprung, men varför ska jag göra de? Då bryter jag min princip + att jag går ju ner på samma nivå som han då och det vill jag ju ej!

Jag tror det finns folk som tycker att jag överreagerade.. Till en viss del ja, men till en viss del nej.. För en människa ska inte säga som han sa, inte ens om man skämtar..  För det skapar bara helvete.. Man ska inte ens behöva ta sådana ord och orsaken till varför han sa så förstod jag inte heller.. 

Men ajja.. Förutom detta va det en kanon midsommar, TACK alla inblandade!!! :)

fredag 21 juni 2013

Bling Bang Kyla..

Då sitter man på midsommar fest sen 14:00 för då satte sill lunchen igång.. Folk börjar bli fuller och jag är skötsam i vanlig ordning.. Känner mig lite trötter och kylan gör inte mig direkt taggad.. 

Blir och dra hem och dra på sig nå varmare kläder känner jag.. Brrr.. Annars fryser jag ihjäl!!! HAHA..

Kan någon svara på detta, TACK?!

Detta är ju ett av dom mest kända ordspråken som svenskarna har, men ändå är det nästan ingen som kan de.. Kan nån förklara varför det är så?!

Alla jag har sett som ska skriva detta ordspråk på FB, bloggen, twitter eller nån annan stans skriver ju: "Morgonstund har guld i mun!" Alltså vart blev ni tappade nån stans? "Guld i mun" är ni seriösa?! hmm.. Vad tror ni ens? Jag tycker då iaf att det är lika komiskt varje gång när jag ser att nån försöker visa sig lite extra klok på morgonkvisten och börjar det med detta ordspråk och skriver "guld i mun" som är att visa sin okloka sida!

Sen undrar jag vad ordspråket betyder för er?! För att skriva "mun" istället för mund gör ju att betydelsen av texten blir något helt annat, men vad?! Tell Me... Nu har jag gnällt klart för denna gång iaf.

Och nu till nåt helt annat: Jag missade ju tummen upp & ner inlägget igår och från och med idag så kommer jag hoppa över dom dagarna jag glömmer att skriva de helt och hållet ser Inge bra ut att skriva de en dag efter..

Ajja.. Nu blir det snart att väcka sömntutan och sen duscha!!! TjoHej!!!

torsdag 20 juni 2013

PersonligtOmbud...

PO är fan i mig det bästa jag har skaffat.. Skulle bara ha kommit/blivit tipsad det för länge sen för då hade jag nog inte behövt gå igenom allt h-vete.. Han jag har är trevlig, rolig, flummig och extremt duktig på sitt jobb.. 

Är så tacksam för allt han gjort och gör.. Skulle försöka förklara de via ett sms, men det såg ut som en kärleks förklaring och det va ju självklart inte så jag menade.. Men jag är inte bra på att förklara sådana saker, men han förstod vad jag mena iaf :) HAHA.. HAHA.. HAHA..

Princess at work

Nu checkar jag snart in på jobbet igen.. Sweet Dreams!!!!

GD.T.U.O.TN!!!

Går
Då missa jag att uppdatera igen så därför kommer det nu istället

I vanlig ordning börjar vi med
TUMMEN UPP!
Shopping inför midsommar, mönstring klänning, poncho, örhängen, armband och nagelfix :) Men inte nog med detta.. Jag väntar kattunge och på söndag flyttar hon hem finns dock det svåraste med att skaffa kisse kvar och det är att hitta på ett namn.. Vet inte alls vad hon ska heta mer än att namnet ska sluta på  ...an, men detta löser sig hoppas jag iaf! :)

Nu kommer vi till
TUMMEN NER!
Mer än söjjn orkar jag ej gå in på..

Försöka sussa vidare!!!

onsdag 19 juni 2013

GD.T.U.O.T.N


GD.T.U.O.T.N = 
GårDagens Tummen Upp 
Och Tummen Ner!!!!!!!!! ❤

Igår tis blev det ingen tummen upp och ner dag..
Så jag kastar in det nu istället...
Börjar med TUMMEN UPP:

Shopping, hälsade på Bennys mor och 
träffade även hans bror och hans tjej...
Jag och darling bjöd dom på go fika.
På kvällen va jag och hämta min
fatboy nr2 som jag köpte på nätet och
sen när vi kom hem blev det smörgåstårta
och det va sjukt gött..

Tummen Ner:
Pga min LexMaria anmälan som jag gjort
mot psykiatrins totalt okunniga vård och
felbedömning dom gjort så fick hem massa
papper med bl.a. en fet bunt journal-
anteckningar och i dom få papperna jag
läst gjorde mig fett förbannad.. Bevisar
dock vilken okunnig värld vissa inom 
psykiatrin arbetar i speciellt mina dåvarande 
KP som inte ens borde jobba med detta yrke
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..

Jag är så glad att jag har nya KP som verkligen
kan sitt jobb och får mig att känna att
Folk lyssnar.. TACK!!!

Men PO vill jag TACKA utan PO hade
jag inte haft nya KP tex osv. GULD VÄRT TACK!!!

tisdag 18 juni 2013

Klara, färdiga...

SHOPPA!!! Nu ska jag se om jag kan hitta mig nä fin fint, men det lyckas jag alltid med så det ska ej vara nå problem! 

I ❤ SHOPPING!

Klirr i kassan!

Idag klirrar det in lite cash i kassan och det blir lite shopping.. Bl.a. så tänkte jag köpa mig kläder till midsommarfirandet så hoppas jag hittar min nå nice! :) Sen blir även alkoholen inhandlad och sen lite måste ha grejs från Coop osv.

Men inte nog med detta.. Jag ska även hämta min FatBoy så snart slipper man bråka med hunden för nu har vi en FatBoy var! :) haha..

11:00 kommer psykiatrin för sista mötet innan semestern så jag måste ta upp med dom om gårdagens konstiga mående.. Så får man höra vad dom säger?!

Ajja.. Hoppas dagen blir bättre än gårdagen.. 

måndag 17 juni 2013

D.T.U.O.T.N!!!

Nu kommer DAGENS TUMMEN UPP OCH TUMMEN NER och vi börjar med ;

TUMMEN UPP!!!
Det har vart en helt okej sommar dag med skiftande väder, lite shopping och färgat håret så det skimrar i ljuset!!!

TUMMEN NER!!!
Mitt mående i det stora hela har inte alls varit okej däremot.. Har vart helt slut i min kropp av någon konstig anledning, smärtor i kroppen och har haft fler sömnattacker än vanligt, har känts som att jag hållit på att försvinna och varför vet jag ej.. Min kropp och knopp känns inte frisk och gruvar mig inför provsvaret! Men inte nog med detta: min fot har tagit väldigt ont, ADHD:n har känts extremt jobbig och det har visats sig genom att jag vart gode speedad, har snöat in på saker i flera timmar + att natten till idag fick jag bara 30min sömn sammanlagt och jag hoppas på fler timmar sömn inatt?!

Ajja.. Detta får räcka som dagens TUMMEN UPP OCH TUMMEN NER!!!

Imorrn kommer psykiatrin hit så får prata med dom och höra vad dom säger om allt detta?! Sen hoppas jag att morgondagen blir bättre än idag, så HÅLL TUMMARNA!!!

Panik känslan när...


... inser att det man SKA HA är slut är en hemsk känsla... Känsla  när man hittar det man trodde va slut är en underbar känsla.. En kick, en varm och fin känsla!!! 

Jag köpte den sista filten och den ska dekorera min nya fatboy som jag ska hämta imorrn... Fatboy 1 & 2 måste ju ha likadana filtar annars ser det ju skumt ut..

Nu är jag nöjd och Benny är less då han vill gå vidare men han får allt vänta tills jag bloggat klart.. ;P

Men det har jag gjort nu iaf för denna gång.. Todilooo... ❤

Ceder

Hejsan bloggen! Nu sitter jag på Cederkliniken och väntar på att jag ska få köra nå provtagning, minns inte riktigt vilka prover jag skulle ta, men det va ett gäng iaf. Det brukar vara svårt att ta prover på mig då mina kärl är duktiga på att gömma sig och/eller försvinner så det har hänt att jag sett ut som en sprutnarkoman efter en provtagning så hoppas jag slipper det idag!!!

Ajja snart ropar dom in mig så nu lägger jag ner skrivandet...  TjingTjong!!!

Tummen upp och ner!!!


Från och med idag kommer jag försöka blogga minst eng gång per dag.. Ska skriva dagens tummen upp och tummen ner varje dag och kommer försöka göra det så länge som möjligt, men åtminstone nu under sommaren och det ska vara minst en bild i varje inlägg och detta ska jag väl klara.. Men mitt minne suger så får väl ställa en blogg-timer för att hjälpa mitt minne så vi får väl hålla tummarna att jag lyckas ned detta åtminstone sommar projekt iaf! :)






- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

söndag 16 juni 2013

C0Ngr@t$! ❤


Idag fyller min kära mor år... GRATTIS!!! ♥♥♥




- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

torsdag 13 juni 2013

Oj oj oj...




Nu hat jag varit dålig på att skriva men ska börja om jag lovar.. Eller jag vill inte lova då fet inte är säkert att jag kan hålla de, men jag kan lova att jag ska försöka iaf.



- Posted using BlogPress from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige