måndag 30 september 2013

En hel dag under nålen!!!

Med pauser så klart!!! Hela tattoon vart ej klar, men den är sjukt snygg redan nu, men kommer bli ännu snyggare när den är klar... Jag har valt att inte visa den än så ni får allt hålla ut tills den är klar!!! :)
Det tar verkligen på krafterna att bli tatuerad.. Är fett trött och jag som måste städa läggan så fort jag tagit mig hem!!!


Tvinga tvinga tvinga

Har tvingar i mig allt detta bara för att jag måste ha i mig nåt så jag ej svimmar när jag ska tatuera mig.. Frågan är om jag får behålla skiten för jag mår fett illa nu... Uuuuäääh...

Blir att ta med sig en energidryck samt Cola oxå.. 

Nattens sömn har vart den bästa på länge, hela 6h sömn eller iaf ca

Pöss pöss

Natten är här och jag glömde självklart sömn pillerna hemma, men ska ändå hem imorrn .. Tror inte de blir mycket sömn inatt för är inte trött.. Men skickar en godnatt pöss till dig, dig, dig, men absolut inte till dig!!!

söndag 29 september 2013

WOW...

WOW.. Sovit som en stock bara vaknat 1 gång på 6h och det känns fett nice!

Eftersom att jag äter nada har inte ätit ett piss sen i onsdags då jag åt en halv pizza sä inser jag att det kommer bli svårt att börja om igen... Jag känner mig själv och vet att detta kan pågå ett tag, men måste vända de snarast!!!! 


Men har iaf köpt "Mitt Val Kvinna" som innehåller massa olika vitaminer som hag tänkte ta x2/dag + att jag har börjat ta mina B12 x3/dag och idag måste jag tvinga i mig käl alltså...  Suck.. Men annars pallar väl inte kroppen att bli tatuerad imorrn?!


Fan att detta med mat ska vara sö svårt!!! 


lördag 28 september 2013

From hell!!!

Idag har vart en dag from hell.. En kompis kom mitt i en panikångestattack och lyckades lugna mig + få mig att komma på andra tankar.. Vi lekte med såpbubblor vi försökte nämligen fota dom.. Resultatet blev söjjn:
Tack söta Betty för att du kom!!!

Sen skulle mamma och pappa få ut mig på en foto tripp så det va bara att klä sig varmt både vinterjacka och varma skor:

 kameran fick följa men fotade även med mobilen och här är resultaten:

Sen drog vi hem..
Borta bra, men hemma BÄST!!!

Maten går dåligt sist jag åt va en halv pizza i onsdags om man ej räkna dom där 5 ostbollarna jag åt igår morse?! Sömnen är väl si sådär.. Fick 4h sömn inatt så är uppe i 16.5h sömn på 6 dygn!

Ajja orkar inte skriva mer...





fredag 27 september 2013

Connextions Norrbotten -Människan i centrum-

Lånat fotot Connextions Norrbotten

Http://connextionsnorrbotten.se

Vill bara säga att denna förening är riktigt bra.. Jag har själv vart på 3st sammanlagt och dom är riktigt duktiga..

Föreläsningarna jag själv varit på är:

André: Nätdroger och Andrés Lifestory.. Dom bägge va riktigt intressanta bra uppgjorda och framförda jah, tummen upp..

Nicklas: ADHD en gåva eller ett straff..
Denna föreläsning va oxå riktigt bra uppgjord och framförd..

Jag tycker ni ska sprida detta blogginlägg så det når ut till fler folk.. För dom gör det riktigt bra.. TUMMEN UPP!!!

12.5h sömn på 5 dygn

Skit medicin (Stilnoct) funka inte som den ska tog tom 2st, men är bara ordinerad 1st.. Nog  somnade jag tillslut, men vaknade 140.000 ggr fett irri och sen vakna jag vid 04.30 tiden och kunde först inte somna om och självklart inte för att jag va utvilad för det är man ej på 10h sömn på 5 dygn.. Efter mycket snurrande så lyckades jag somna om..

Kolla vilken liten mysgris som ligger vid min sida och sussar sött! ❤️ 👍 som sagt jag lyckades somna om igen och vaknade för ett tag sen med denna pälsboll vid min sida som värmer mig så nu fick jag ca +2.5h på min sömnberäkning så 12.5h sömn på 5 dygn är jag uppe i nu 👍 Fortfarande väldigt lite men bättre än ingenting!!!! Jag är nöjd iaf. Men bättre hoppas jag det blir..


torsdag 26 september 2013

Jojo Izzah Isabel Viksten

Coolt... sist jag testade denna One Piecen satt den som en tight dykardräkt och det va i sommar nån gång, men nu kan jag även bära denna igen... Sweet.. Även barn strl på denna... Jojo Izzah Isabel  Viksten är på G att krympa igen!!! :) 

TACK!!!

Går ej att beskriva med ord hur glad jag är att jag har fått komma i kontakt med PO och det har jag Strömgården att tacka för.. Så TACK!!!

Sen PO har kommit in i bilden har saker förändrats massor och jag är fruktansvärt tacksam för all hjälp!

Men mitt i allt jobb, slit och tråkigheter kan vi ändå ta fram skämtsamma sidor skratta och fjolla på och det gillar jag..

Kontaktpersonen jag har på Strömgården är oxå en riktigt härlig människa.. Bra på sitt jobb men även hon kan fjolla på och skämta.. 

Det är så jag tycker det ska vara.. Man ska kunna skoja annars blir det ju stelt..

Jag är glad att jag har just PO S och SG E.. TACK!!! :)

Tillbaks på ruta 1

Jag kämpar, kämpar, kämpar och kämpar, men för vadå? För att hamna tillbaks på ruta 1?! 

"Vill inte längre, kan inte längre
Tar inte hand om mig längre
Äter inte längre, sover inte längre..."

Varför denna onda cirkel, i hate it!!! >(
Har träffat psykiatrin idag.. Dom tyckte att mina varnings klockor ringer kan bli ett akut möte me min läkare på måndag och tom inläggning on det inte blir bättre under helgen!!!! Jag ska inte in dit igen, 25an är rena rama förvaringen och blir man bättre? Svar: Nej! 

FUCK THIS SHIT!

onsdag 25 september 2013

BOKAT!!!

På måndag ska jag hälsa på Mr Tattoo Man och jag längtar så att jag håller på att dö! Nu jävlar ska det börja bängas på.. TUMMEN UPP!!! :P

Skryt time!

Juppieeey, jag har börjat tappa vikt igen... Får på mig strl 164 igen, känns bättre men inte klar.. Har massa MASA mer sumo fläsk att tappa..

tisdag 24 september 2013

Rena Rama Dårlägenheten!!!

Jag har BOOOOOORING.. En katt är kåt och springeromkring och skriker, kattungen springer och jagar den kåta katten så kåtkissen blir grinig lite då och då och nyper ihop kattungen.. Min 3:e katt ha gömt sig.. Suck!!!! HAHA.. Men sånt man får stå ut med om man har djur!!! 

Varmt skumbad, musik och vitt!!!

Myspyser.. Mmmmh.. Dagen idag är lite bättre än igår... Men har bara fått 2h sömn på två dygn så lite seg känner man sig!!! 

En upprättelse!!!

Jobbig läsning fy fan och ledsen, arg och irriterad blir jag samtidigt som jag blir glad och hoppas på att bollen går i rullning nu! 
Glad att ha fått denna chans att komma ut med detta... Äntligen får kanske folk upp ögonen för vården!!! 

-Det som inte dödar gör en starkare!!!
Satam vad stark jag ska vara om det stämmer!!! Jag måste vara rena supergirl!

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/helena-vill-ha-upprattelse-efter-fel-i-varden-7849184-default.aspx

En upprättelse!!!

Jobbig läsning fy fan och ledsen, arg och irriterad blir jag samtidigt som jag blir glad och hoppas på att bollen går i rullning nu! 
Glad att ha fått denna chans att komma ut med detta... Äntligen får kanske folk upp ögonen för vården!!! 

-Det som inte dödar gör en starkare!!!
Satam vad stark jag ska vara om det stämmer!!! Jag måste vara rena supergirl! 

måndag 23 september 2013

Varningstriangel på B1 och B2

Bananer i pyjamas!
Ligger och funderar, funderar på hur vissa människor kan resonera så konstigt, vissa har inte mycket i knoppen.. Tänker bla på det B2 maila  mig för nån natt sen, måste bara få påpeka ett par saker!
"Du kanske ska ta hjälp av B1 för att välta psykiatrin???" B2 har inte en aning om vad fan jag fått gå igenom, hur jag känner, hur jag ser på vården, vad jag fått utstå och hon skiter väl fullständigt i vården och även mig.. Det hon bryr sig om är att sätta dit pip med falska anklagelser! Förtal skulle jag kalla de och det är straffbart, för B1 och B2s skit snack kan vilken idiot som helst genomskåda.. För man vet hur dom varit förr och B2 har ljugit förr och B1 är precis samma sort... Men att B2 ens skriver att jag ska ta hjälp av B1 säger ju en hel del vad hon/dom går för. Vad är Barna? 9år?  Man blir illamående. Min kamp mot vården är MIN med allt jag fått utstå där pip tvärt om  varit en som stått för något bra. Jag skulle aldrig ta hjälp av lögnaktiga B-brudar för mig är det 110% sanning som gäller, men för dom är det 110% lögner som gäller...

och sen skrev B2.. "Han har spridit lögner så nu mår B1 dåligt över att folk inte lyssnar på henne?" Är ju bullshit. Han har fan inte sagt mycktet alls. Att folk inte lyssnar på henne,  är hennes egen förtjänst. Som sagt, folk ser själv hur saker och ting är och har varit.  Kanske är så att folk  nu kanske tar ställning för att man så länge sett hur fruktansvärt illa B1 behandlat pip? Men B2 likt B1 lägger över detta på någon annan, på pip. Äpplet faller inte långt från trädet!  Fly från ansvar verkar vara ett genetiskt fel.
Kanske är det så B2 att B1 mår dåligt av andra orsaker?! Det kanske trots allt finns ett  hjärta och ett samvete där inne? Har du tänkt på det eller är du så upptagen att spy galla och skylla allt på pip och övrig omgivning? Är det någon i snusksoppan som faktiskt frågat B1 hur är det PÅ RIKT!? Hon har ju trots allt sannorlikt pissat bort det bästa som har hänt henne här i livet.  Ja tvivlar. För då måste ju faktiskt B1 granska sig själv och medge ett och annat, och titta på hur systrarna B resonerar? Det lär ju inte hända och det är faktiskt hennes förlust, Nä istället är bananerna i pyjamas upptagen med att sitta i sandlådan och kasta sand omkring sig.. PATETISKT!

Sen det här med bortplockandet av vän på fb. Hahaha.  Först B1 sen B2.  HoffPoff, var man borta! Det är nästan lite roligt! Man når inte fram där! Man ser inte mycket annat än som en snorunge, mitt eget och det jag vill.  BORT med dig! :D 
Detta säger väl tragiskt nog det mesta. :)
För mig är det ingen förlust, men komiskt då bägge B-brudarna gör precis sammas sak när deras resonemng inte räcker till och då är det lättare att fly!!!!

Det värsta av allt är att folk ser B1 hela  helger  om kvällarna och lördagnatt återigen på krogen så man kan ju inte mer än undra "-Har hon adopterat bort den lilla flickan?!!! Eller är de bara så stt "barnvakten" bara bytt ansikte!!?"
Men detta är förstås något som säkert är pips fel för att han är så "elak" sprider så mycket "lögner" om B1! 😃 Det är uppenbarligt inte olagligt vara helt dum i huvudet, heller inte vara en kass förälder! Men mest synd om är det om den lilla flickan. Som dessutom blivit bestulen på en lugn, trygg och kärlelsfull  pappa! De är inte mkt man kan göra åt detta, men hmm borde inte soc. Hålla koll här?!
OCKSÅ, de mycket märkliga, som bara inte går ihop.. Om nu B1 mår mycket dåligt av den orsak som påstås, hur kan hon ränna runt som hon gör och dessutom ut på lokal!? 
Eh, Detta kanske säger det mesta om måendet som skylls övef på annan!?! .. Så ja ställer frågan B2 otroligt nog inte verksr kunna ställa: "-HUR MÄR DU EGENTLIGEN B1?!" 

B1 och B2 skulle behövt bära varningstrianglar så fler slipper gå igenom samma helvete som pip har gått och måste gå igenom... Han är värd bättre än så!!!

Ajja orkar inte skriva mer...

Fortsättning följer

Min kattegoja

Jag har min egen lilla kattegoja och hon är så söt.. MysPys GummseBummsan ❤️

söndag 22 september 2013

Trevlig Lördag och en slö söndag!!!

Hade en riktigt trevlig kväll på krogen igår med Teresa... Lite väl rund under fötterna blev jag, men nån gång måste man väl få bli oxå... Men dricker man 3 glas vin, 2 Breezer, 50cl cider 6%, 3st 50cl Mariestad och en 6a tequila så är det inte så konstigt + att jag inte dricker allt för ofta så det är inte alls konstigt...


Men dagen efter är man inte lika kry.. Bakis slö är vad jag är... Är bortbjuden på middag 16:30 och det ska bli nice! :) Nu ligger jag i sängen och slöar och tänker fortsätta med tills jag ska bort!!!!

lördag 21 september 2013

Småbarnsmammans blinda syster ~ B2

Jaha.. Då fick man se att äpplet inte fallit långt från trädet... Det är gode chockerande hur folk tänker och att dom är beträdda på att göra allt för att skydda fasaden som spruckit... Karlssons klister funkar inte längre så då börja desperationen visa sig!!!

Så B2 konfrontera mig och då lät det söjjn;
..................................................................................................................................................
B2; Hej. Tycker inte du borde hoppa på B1 för att du får höra nån version av någon utan att veta hela sanningen! Du vill sätta dit 25an, kanske du borde ta hjälp av henne istället och ifrågasätta personalen.. Pip ska nu upp i tingsrätt för kvinnomisshandel på B1! Åker han dit så kan de ju bara hjälpa dig i din kamp, tänker då jag... Han borde ABSOLUT inte jobba där han jobbar och att han sitter på sitt jobb och talar massa osanning för att få folk på hans sida visar ju bara ännu mer vilken hemsk människa han är, eller håller du inte med?!

Izzah: What? jag har inte hoppat på henne jag konfronterade bara henne och det är en stor skillnad!!! Sen har jag känt pip i 1000år och sen när man konfrontera henne lägger hon ju all skuld på alla andra.. Tom på mig börjar ju hon art skriva att inte jag har nå liv bara för att jag skriver till henne?! Bara där ser man ju hur lite hon har att komma med! Varför ska jag ta hennes hjälp gällande min kamp mot vården? Det klarar jag så bra på egen hand..

B2: Men varför kände du att du var tvungen göra de då?! Klart att hon får på motangrepp när någon börjar säga massa saker som dom egentligen inte vet något om! Du vet inte hela sanningen, du borde isåfall frågat om hennes version och sagtvvad du fått höra på ett trevligt sätt! Jag menar inte ATT du behöver hennes hjälp, ville bara vara snäll och säga att de finns mer att gå på gällande bristen i vården! Du vill ju att folk ska få upp ögonen om vad som försigår och de håller jag med om! Och att fler ska berätta sina historier, men då måste vi ju också lyssna på dom.. Han har varit fruktansvärt elak mot henne och de kommer nu komma fram, sanningen! Ville inte ställa till med något bråk, ville verkligen bara vara hjälpsam!
Han har spridit så mycket lögner nu så hon mår ju skitsnygg dåligt över att folk inte lyssnar på henne och vad hon fått utstå.. Det måste du ju förstå!

B2: Skitdåligt *

B2: Min mobil skriver som den själv vill..
Och åklagaren skulle aldrig väcka åtal om de inte fanns starka bevis att gå på...

Izzah: Ja känner pip väl i många år privat å som patient å ja vet utan å innan vad han går för han är en skitbra kille.. B1 å andra sidan Rak motsats. Litar inte ett skit på va hon säger

B2: Okej, tro de du då!

Izzah: Jag tror ingenting jag vet, tror gör man i kyrkan,,, och det är VÄLDIGT många som VET hur hon är och beter sig

B2: Alla lika blinda, uppenbarligen! Men sanningen kommer fram nu.. Han är duktig på att prata till sin fördel.. Men men.. Lycka till med ditt..

Izzah; Vadå pratar? Hmm vi ser ju... Nu lägger ju även du över allt på andra/pip.. Den som är blind av oss två är du, vi kommer ingen vart så hejdå
...........................................................................................................................................................
Men sen när B2 skyller oxå allt på andra och när argumenten tagit slut vad sker då? Jo precis som B1 då tas man bort som vän på FB.. Bara där se man hur hållbart allt skit snack är... Tycker det är tragiskt, pinsamt, ledsamt att folk inte kan inse att felet inte ligger hos andra utan att felet är hos B1 och B2 verkar inte va så mycket bättre heller...

Sen  hur ska man ta det hon skriver? Alltså detta "Du vill sätta dit 25an, kanske du borde ta hjälp av henne istället" Va fan är detta? En mutan eller vad gäller detta? Ja, jag vill att folk ska få upp ögonen för att vården inte är den bästa, men inte tar jag mig hjälp av nån som vill hämnas på sitt ex genom lögner och skit.. Nej, tack för "erbjudandet" jag kör på sanningar medans B1 ljuger så tungan svartnar på henne bara för att sätta dit hennes ex som inte gjort ett skit annat än att varit alldeles FÖR SNÄLL!!!

Sen har vi detta: "Han borde ABSOLUT inte jobba där han jobbar" Det är ju rena bullshit.. Han är bra på sitt jobb  och det vet jag av egen erfarenhet och VÄLDIGT MÅNGA tycker oxå de!!! Han är VÄLDIGT omtyckt både bland patienter och personal!!! Sen har jag hört att han ska ha berättat ALLT för både avdelningschefen + yttersta verksamhetschefen som bägge funderar på om inte LANDSTINGET skulle kunna ställa upp med juridisk hjälp! Jag hoppas han verkligen får den hjälpen han behöver för att ta sig igenom dessa hemska och falska anklagelser... 


Det är fruktansvärt konstigt att B2 kallar ALLA andra för blinda Detta säger väl de mesta om syster B2?! Tragiskt. Vi VET och har SETT hur B1 beter sig, folk ser väl vad 
dom ser?! Så den enda blinda är B2 eller så blundar hon för sanningen eller jag vet ej?! 


Jag vet inte vad dom pysslar med.. Dom kokar ihop en riktigt vidrig soppa som stinker på långa vägar!!!


fortsättning följer...


fredag 20 september 2013

PT

Idag har PT vart här och nu börjar det ta sig.. Lite ändringar i texten sä måste hålla koll i mailen för är texten bra så kommer allt komma ut på måndag eller iaf nån gång i veckan.. Jag hoppas allmänheten öppnar ögonen och jag hoppas verkligen jag sätter bollen i rullning så fler kanske våga komma ut med sina historier osv... 

Ajja.. Villa bara säga att jag känner mig nöjd och allt gick bra!!!

tisdag 17 september 2013

Vackert...

Tidigare idag fick jag ett sms av Benny som är i Kiruna och kolla in denna utsikten!!!! Hur vackert som helst ju!

måndag 16 september 2013

Göm Coca Colan

Det är bäst att gömma Colan så jag inte kastar denna i ansiktet i sömnen oxå!!!
HAHA.. HAHA.. HAHA..

Color lover...

Jag älskar färger massa färger och en renbäddad säng med massa färger är bara så underbart ❤

Fruktansvärt uttråkad

och snart slut cigg och inga cash + att städ motivationen är helt död så försöker peppa igång den med heliga drycken samt musix.. WTF!!! Jag blir tokig av denna tristess.. 

Kameleont naglar

Nu har mina naglar ändrat skepnad igen så nu ser dom ut söjjn!!! :)

Drunkna i CocaCola

WTF?! Vad fan drömmer man om man tar Cola burken som står på sängbordet och häller den i ansiktet på sig själv i sömnen?! Tur va det bara botten kvar, men mitt face va ändå dränkt med cola och jag är glad att jag inte renbäddade sängen igår.. Ajja...

söndag 15 september 2013

My Nails

Nu har jag fixat eller ska man kanske säga förstört mina naglar.. Dom va fina, men nu vart dom fulare... Ajja...

FuckeliFuckFuck...

Hur i hela helvete ska jag orka med dagens (söndagens) aktivitet? Hade tänkt att städa, men ingen sömn än så snar jag inte snart så lär jag vara död sen! Men det behövs verkligen städas så är det bara!!! Så hoppas jag sommar snart inte för att jag är trött ! :( jävla John Blund!!!

lördag 14 september 2013

Fredag den 13

Igår va det fredag den 13:e och vi va och tittade efter maskmannen, men eftersom hela  stan va ute och sökte så höll han sig nog hemma eller bytt position eller så va han kanske själv ute och låssades söka.. Blir ett nytt försök på obestämd dag och tid... Efter att vi ha sökt ett tag tog vi en kaffe rast vid vägkanten... HAHA.. Hur friskt är de.. Det är liksom ett psyko vi söker och vi sätter oss vid gångvägkanten och dricker kaffe.. HAHA.. HAHA.. HAHA..

fredag 13 september 2013

Fått färg..

Mina naglar har mina Naglar fått färg och i vanlig ordning kan jag ej måla som man ska utan det blir alltid klicka färger på mina naglar bara för att annars blir jag genast less!!!

Även detta går framåt!

Nu är det massa bollar i luften och här är en av dom och det går framåt och det känns underbart måste jag säga!!!! :)
Det kanske finns en rättvisa iaf. :)

Gå hem och lägg dig för fan...

Vad är det för stolpskott som bankar hårt på balkongdörren och sen börjar rycka/slita i den mitt i fucking jävla natten.. Hunden skäller och morrar som fan och när man kollar hoff poff borta... Gå hem och lägg dig för fan... Va inte här och stör normalt folk som försöker sova!!! IDIOT!!! Har pratat med grannarna och dom ska hålla koll och det är tur att man har bra grannar iaf. :)


onsdag 11 september 2013

Påhittig i vanlig ordning...

När jag va liten hitta jag alltid på massa skit och fick alltid med mig folk på tokigheterna och idag visade det sig att jag är så än idag.. Men nu blir det lite värre påhitt... Som ikväll har jag och en kompis varit och försökt se om vi kunnat hitta Djupvikens skräck, maskmannen... Men ingen maskman så långt ögat nådde!!!  HAHA.. Galen panna!!!