söndag 24 november 2013

Känslan inom mig..

Känslan jag har inom mig känner jag igen
Känsla jag har inom mig skrämmer mig
Känslan att man kanske förlorar kontrollen helt, känslan av att man sjunker djupare och djupare, känslan att man är på ett ställe men ändå någon annanstans, känslan av ångest och förvirring, känslan av att hjärnan går på högvarv, känslan av att orken tar slut,  känslan att veta att allt bara blir mörkare och mörkare. En känsla av att jag försvinner mer och mer, en känsla av hat och förakt mot mig själv, en känsla av misslyckande, missnöje och bitterhet. Massa blandade känslor som blandas i en salig röra och som tillslut kommer göra mig tokig... En känsla som jag känner igen, men inte har någon förklaring på varför jag känner som jag gör?! Jag behöver hjälp, jag behöver ett svar, en förklaring så jag vet vad dessa perioder handlar om?! Varför jag blir såhär, hur det kan förhindras osv?!

Jag vet att jag behöver hjälp, men vågar inte för har blivit så sviken av vården genom åren så där finns det ingen tillit!

Jag är själv inne på att ska man sätta nån form av diagnos på mig så är det bort med Borderline och in med Bipolär typ 1... Det är vad mina kundskaper säger iaf och jag tycker jag borde få en ny utredning kring detta.. För lider man av ADHD + Bipolär så måste man få bukt med den bipolära delen först, för sen är det lättare att få bukt med ADHD:n

Det är hemskt att man ska måsta "utbilda" sig själv till läkare för att ha nåt att komma med och jag har "pluggat" psykiatri i flera års tid så jag vet att jag kan mer än många av aporna som jobbar där och det är tragiskt!!!

Lägger även till att jag är INTE ute efter att folk ska tycka synd om mig, men finns alltid idioter som vrider och vänder på saker och ting så dom skapar sig en egen historia om saker och ting.. Till er säger jag bara dra åt helvete!!!

Bla bla bla..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar