onsdag 31 juli 2013

Johnny Bravo är på besök...

istället för John Blund... Jag tror det är någon som har blandat ihop initialerna då bägge har J.B...  Dom är väl lika "smarta" om inte annat!!!

Ibland kan väl iofs. Johnny Bravo vara ett riktigt ljushuvud iaf. Haha...


tisdag 30 juli 2013

Jävla alkis...

Min iPhone5 32GB är onykter så jag måste göra en phonepumpning så min kära iPhone nyktrar till och kan fortsätta ta bilder!!! Vilken jävla alkis min phone är.. Vara full en tisdag på detta vis är inte okej .. Speciellt när den är så full att den inte ens kan fota då är det illa.. Fy på dig, skäms!!! HAHA.. HAHA.. HAHA..


BRRR.. Kallt!!!

BRRR.. Kallt!!! Fryser trots att jag har på mig min fin fina tjocka varma poncho!!! Sommaren är kort det mesta regnar bort och det stämmer även i år! :(

"Den svenska sommaren är den bästa dagen på hela året!"


Tråk måndag!!!

Idag har det vart en riktigt tråkig dag, en riktig tråk måndag!!! Jag har gjort jävlat nada eller jo plockat röd vinbär...Förutom degar jag inte gjort ett piss eller jo haft ett trevligt möte mes Elisabeth från SG, men förutom det har jag inte gjort ett piss.. Bara varit hemma och tråkat.. Jag har varg så jävla rastlös huvva.. Jobbig dag.. Uscha!!!! Hoppas tisdagen blir med händelserik iaf.?!


Nu lät det *KRASCH* min lilla skit till kattunge rev ner min lampa i sovrumsfönstret som är som en stor glaskupa typ.. Suck.. Jag måste ha en sån där.. Fan va typiskt.. Så här ser lampan ut nu :(


Ajja.. Nu ska jag fortsätta att se "En idiot på resa" en mycket bra serie som jag tycker ALLA borde se... Det finns 3 säsonger och vill ni ha flera goda skratt så se denna serie!!!!!!!!!!!!

Sweet Dreams!!!

måndag 29 juli 2013

Väckt av en sträv tunga ...

Det är 3 morgon i rad jag blir väckt av en sträv tunga, av Missy:s sträva tunga.. Hon slickar mig i ansiktet + poffar på mig tills jag vaknat... Sen när jag vaknat springer hon iväg och busar.. Va fan ska hon väcka mig denna tid..  Ajja... Ska försöka somna om nu...

söndag 28 juli 2013

PDOL är över..

Nu är PDOL äntligen slut och tror även det att PDOL är över för alltid.. Dom hade ju fan plockat bort hela PDOL:s charm när dom ändrat området som dom hade gjort., imorrn eller tisdag kommer skriverierna om hur dåligt det gått och blaha blaha blaha.. Men trots en sugig festival så tycker jag att jag ha lyckats ha trevligt iaf. Man får göra det bästa av situationen.. Det är ju lite vad man själv gör det till, men har man bra vänner omkring sig så kan man ha roligt i alla väder och jag har så otroligt underbara människor omkring mig så det är jag tacksam för!!!

Onsdag: Kolla in området åkte SpeedXXL
Torsdag: Grillade med darlings familj och sen gå i stånd
Fredag: va hos darlings mor
Lördag: Va ut med super fina Teresa och Elizabeth på Challenge P H sen blev det Kalles..
Söndag: Åkte 2 karuseller och sen strosa runt med darling, Teresa och Elizabeth 

Självklart blev det lite shopping!!!
En poncho, 2 klänningar och ett par harem-byxor...



Trots detta har jag enormt mycket att klaga på.. Folk har gnällt på alla möjliga olika saker.. Marknadsmännen va inte så nöjda.. Området va bedrövligt.. Min klagosång kommer så fort antalet besökare har släppts och PDOLS egna klagosång... Ajja.. 

lördag 27 juli 2013

Musik och..

Denna dag har bestått av sol, värme, musik och vuxenläsk på uteplatsen hela dagen lång.. Tar det väldigt lugnt har druckit två glas vin och är inne på 1a cidern.. Så det har vart en lugn dag.. 18:00 kommer taxin och hämtar mig för då ska jag till Elizabeth och sen kommer även Teresa och en tjej till och sen blir det Challenge med tjejerna.. Det ska bli trevligt... :)

Jag hoppas det blir en  bättre kväll än gårdagens högljudda hallegall som jag rymde från! HAHA.. Det va trevligt till en början, men sen vart folk för fulla och då fick mina trumhinnor träna lite.. Tur att jag bara drack 1 cider på hela kvällen för hade jag vart full hade väl jag tappat humöret.. HAHA..

Nä nu MÅSTE jag börja göra mig klar.. Ha en trevlig kväll alla människor och ta det lugnt med alkoholen folket!!! 


fredag 26 juli 2013

[[[NEW]]]

Kolla min nya fina klänning och har köpt harem i precis samma färg! Snyggt va? Va va va va?! Yes!

Funderar, funderar och funderar!!!

Hmmm.. Funderar på att byta namn på min underbara superfina och bästa mobilblogg.. Nu heter den iBloggarn som står för iPhone bloggaren, men inte är det säkert att jag alltid kommer ha en iPhone så då måste jag juh hursomhelst byta adress om jag skulle byta som jag faktiskt är sugen på att göra..

Det nya bloggnamnet jag funderat på är mIzzah som står för Miss Izzah men har skrivit ihop det till ett ord eller så skriver jag det såhär mIzz-ah, men vet ej om man får ha bindestreck i adressen?!

1. http://iBloggarn.blogspot.com
2. http://mIzz-ah.blogspot.com
3. http://mIzzah.blogspot.com

Så vad tycker ni? Jag vet att jag har läsare.. Jag kanske inte har många men jag vet att det finns trogna läsare så nu vill jag att ALLA som läser detta skriver vad ni tycker!!! I NEED HELP!!!!!!!

torsdag 25 juli 2013

Smaskens!!! ❤

Då är man nätt och belåten..Hojja.. Vad gött.. Jag dör.. Magen är svullen som en boll så mätt är jag!!! Grillat är underbart!!! :)

Sommar och sol...

är underbart!!! Är med Benny och grillar med hela hans familj och en kusin samt hennes kille och 2 barn som är och hälsar på från Blekinge.. Trevligt värre.. Vi är ca 15st sammanlagt.. Nu ska jag äta!!!

Har redan nu mycket att gnälla på när det gäller PDOL, men har lovat att inte gnälla förrän det är över så ska inte gnälla heller..

Nä nu ska jag äta.. Mmmmh... 
 

tisdag 23 juli 2013

PDOL:s GRATIS-lista!!!!

Hej på er festivalvänner!

Senaste tiden, efter PT´s artikel, har det florerat olika ”sanningar” på internet och olika forum, om årets Festival. Nedan följer svart på vitt alla aktiviteter, konserter mm som vi erbjuder er helt gratis.
Aktiviteter som man kan njuta av gratis är;
PDOL-Tältet – fri entré alla dagar
Norrlandsscenen, en scen med fem akter varje kväll – fri entré kvällar
Rådhustorget
Torsdag
20.00 Linnea Larsson
21.00 Little White Feathers
23.00 The Glorias
00.00 The Dazzled
Fredag
11.00 Yoga
12.00 Lunch Beat
13.00 Piteswänget
14.00 Qiqong med Sofia Wellborg
14.30 Trädgårdsdesign med Sinnenas Ateljé
20.00 Barnen
21.00 Marielle & CO
22.00 Season One
23.00 Stistrup
00.00 Beneath My Feet
Lördag
11.00 Yoga
11.30 The Birdettes & Piteswänget
12.30 Trädgårdsdesign med Sinnenas Ateljé
13.00 PT´s Talangjakt
13.45 Årets Pitebo
14.15 Prisutdelning PT´s Talangjakt
14.45 Diplomutdelning till Företagare som köpt Lika Värda smycket.
15.00 Qiqong med Sofia Wellborg
20.00 Oh Jonathan
21.00 Rain on Monday
22.00 Michaela Stridbeck
23.00 Raglephant
00.00 P-Rex
FoodCourt / Matland – Fri entré, man måste såklart betala för maten…
Festivalkyrkan – Fri entré
Festivalmarknad – Fri entré, man måste såklart betala för det man vill köpa….
Ekbergs / Jazz – Fri entré
Lördag
20.00-23.00 Trio KaTjinG
Nodo – Fri entré
Kärlekscafé / RFSL – Fri entré
Tivoli – Fri entré, man måste såklart betala för attraktionerna….
Granlandet – Fri entré
Challenge – Fri entré
Dagsaktiviteter – Fri entré
Krokodil – Fri entré till spelningar dagtid, på kvällen anordnar den IDEELLA föreningen Alligator musikframträdanden och tar entré för att kunna fortsätta arrangera spelningar under året.
Strosa runt på området – Fri entré
Piteå Centrum – Fri entré
I Love Norrland – Fri entré
Badhusparken – Fri entré DAGTID, på kvällen köper man konsertbiljetter till de artister man vill njuta av.
Nygräddade VÅFFLOR över öppen eld,
LADULAND-LUNCH BEAT PITEÅ
SANDRA NYSTRÖM KONST
SINNENAS ATELJÉ 
KAFFEREPET LIVE
ARTLIVE
YOGA
QIGONG
KAROLINES VINTAGE
RAW-food CAFÉ
FI N’ FLOS DESIGNMARKNAD:
Hugo Sundkvist
Johannan
Formation Norrland
FI ‘N FLOS
EE ILLUSTRATION
Lejd De


Det kan till och med vara saker vi glömt men utifrån detta tycker vi i alla fall att vi är den Öppna Festivalen vi utger oss för att vara och hoppas att alla kommer och njuter av årets festival lika mycket som vi kommer att göra.
Varma festivalhälsningar!
// Fredrik Johansson, Moa Lundqvist och alla andra i PDOL-Teamet

*** *** ***
Detta är rena rama bullshit listan.. Nog skulle jag kunna räkna ut massa som är gratis nån stans där det kostar bara för att det ska se bra ut... Men folk med lite mer i knoppen ser baktanken med listan och för er andra så är det inte så lätt..

Vart ska vi börja? Jo dom har listat ner massa onödigt dravel bara för att göra listan längre som tex Strosa runt på stan och Piteå Centrum.. Jävlat sämst snacka om att ha lite att skriva om när man tom tar sådant...

Sen att dra upp alla dags aktiviteter kan vi ju oxå stryka då det ALLTID är gratis dagtid och när det är gjort då ser vi att listan krympte drastiskt så undra hur mycket av gratis-listan det skulle finnas kvar då?! Inte mycket.. Så nej dom är INTE gratisfestivalen eller den öppna festivalen dom utger sig för att vara!!!

Jag är den enda som gnäller söjjn mycket som jag gör öppet, men har pratat med många som både läst det jag har skrivit och inte och det finns MÅÅÅÅÅNGA som håller med mig.. Finns dom som har valt att jobba istället för att gå på PDOL för dom tycker det är bättre att tjäna pengar istället för att gå på en gratis festival som inte ens är gratis.. Folk känner sig lurade precis som jag. Det handlar inte om att vara snål utan det har man sagt en sak så är det de som gäller, punkt slut..

Sen artisterna dom dragit hit är ju en katastrof.. Förutom Petter han gillar jag, tycker dock synd om han då han ska uppträda framför en gode tom publik för folk kommer inte betala in sig i badhusparken.. Eller finns alltid nån som gör de, men det kommer inte vara många..

Jag och min karl har diskuterat massa kring PDOL och jag har massa ideer, han har massa ideer både på hur man ska spara in pengar, styra artister osv. Men innan vi skulle kunna framföra våra ideer så skulle vi behöva mer info om PDOL:s ekonomi, kostnader osv. Lättare för oss att räkna och se om vår ide skulle vara nåt man kan sträva efter.. Sen har karln superbra kontakter nere i södra Sverige tex en person som har jobbat med många artister osv. Så jag tror att skulle vi få bestämma över festivalen några år framåt så skulle den bli bra och bättre och tillslut bäst!!! Tar ett tag innan man kan bygga upp nåt som rasat så... Jag gillar PDOL i sig, men det är bara att inse att vi måste byta ut dom som styr detta eller så får dom börja tänka om riktigt ordentligt och sluta utgå från vad dom själva vill ha utan nå ut till folket lite mer.. Så är det bara!!! För vilken idiot som helst ser ju att detta barkar ju bara mer och mer och det är så synd.

Min PDOL kommer då se ut såhär..
Onsdag: tradition att bara gå och kolla på det som finns, kanske kalles eller nåt sånt?!
Torsdag: Grillning och trevligheter med lite folk, inget PDOL
Fredag: Va me en kompis, hennes karl och ev. en till och vi ser vad som sker..
Lördag: Challenge med några tjejer och inte för att det är PDOL utan detta har vi planerat ett tag och vi insåg att det va denna dag som skulle passa hon som jobbar och oss andra bäst.

Sen om ni skulle se mig i ett öltält nån kväll så är det INTE jag som har betalat inträdet.. För jag tänker inte lägga pengar på nåt som jag inte tycker är  okej.. Så ser ni gnällspiken så har nån BJUDIT in mig. Bara så ni vet!!!

Nu har jag gnällt nog om PDOL ska låta festivalen vara tills den är över.. För då kommer jag fram med pekfingret och säger: "-Aja baja... Vad va det jag sa?!"

måndag 22 juli 2013

Panik, ångest och...

... allmänt dåligt mående.. Idag sprack en liten bubbla inom mig och jag panik grät och tårarna spruta. Ångesten va starkare än på väldigt länge och tankarna bara snurra runt.. Uscha,.. Igår hände samma sak efter att vi hade kommit hem från Ske-å.. Just ja bilderna har jag glömt att lägga upp.. Men lugn det kommer.. Ajja nog om detta.. Jag mår åt helvete skit dåligt.. Trycket i bröstet känns som det ska trycka sönder mig.. Har ett sug i bröstet som tar fruktansvärt ont mellan varven.. Orken är gone så än så länge ligger jag i sängen, men jag måste upp..

Jag orkar inte skriva mer.. Hejdå!
 

söndag 21 juli 2013

Vilken stad?!

Hej kära blogg och bloggläsare!!!
Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, men det beror på att jag har vart på en liten semester tripp från fredag och idag åker vi hem.. Kommer lägga upp lite fler bilder från semestern senare idag/ikväll, men nu tänkte jag se om ni kan svaret på min fråga;

Det är här jag har semestrat, vilken stad är detta?!


torsdag 18 juli 2013

Björn Rosenström & Jag (2009)

Shit, vad bra jag mådde denna kväll.. Har älskat hans musik sen jag va 14 kanske och gör det fortfarande och 2009 då denna bild är tagen så fick jag se/träffa han för första gången och fan vad kul jag hade den kvällen och i år ska jag få se han igen och det känns fruktansvärt kul.. 

Vissa av er tycker ej om han och hans musik, men det rör inte mig ryggen vad ni tycker.. Jag tycker om han så istället för att kasta in nån negativ kommentar om han, va glad för min skull istället!!! 

Jag är iaf HAPPY HAPPY HAPPY!!!!!!!!! 

Goder Mörning!

En bild säger mer än 1000 ord!!!

onsdag 17 juli 2013

PDOL - Piteås Dumbommar Och Lögnare!

PDOL - Piteås Dumbommar Och Lögnare... 
Det är verkligen så jag känner för PDOL just nu 
eller inte för själva festivalen utan för dom som styr.

Det blev lite skriverier angående PDOL igår
i PT, men jag anser att man blev Inge klokare
av det dom sagt.. Blev bara mer irri om
jag ska vara ärlig.. Man fick ju inte ut nåt
väsentligt av deras blaha snack..

Många som stör sig på deras uttalande
om att det ska vara en "gratisfestival",
men enligt dom själva har dom bara sagt
att det ska vara en "öppen" festival
trots att det finns svart på vitt att dom gått
ut med att det ska vara gratis.. Ska jag va
ärlig så skiter jag blanka fan i om festivalen
kostar eller är gratis. Det är inte min snålhet
som talar utan principen..

Har man gått ut till folk och sagt att de
bara är området på badhusparken som ska
kosta så ska det fan vara så oxå.. 
De ska absolut inte komma ut bara nån vecka
innan festivalen är att öltält tar inträde.. 
För dom har valt att tiga.. Det känns inte ok!
Det gör då så att iaf jag att jag känner
att jag ej kan ta festival arrangörerna på
allvar.. Styr man en festival så är väl
det minsta man kan begära  att dom kommer
ut med rätt samt ALL info från början..
Eller är det mycket begärt?

(Mina kommentarer i PT:s artikel, vet dock
ej om dom är rätt ordning, men skit samma!)


Sen finns det andra saker som stör mig
och det är deras artistutbud.. Det är liksom
dom överblivna artisterna som ingen festival
vill ha typ eller inte Petter han är en bra
snubbe.. Men tex Robin Stjärnberg, snälla nån..
Vilken åldersgrupp vill se han eller vem vill ens
se en fd IDOLartist?! Möjligtvis barnen och
då kommer man genast till ännu ett fult knep
och det är att dom mellan 12-15 måste hanes
sig en målsman på området för att se skiten,
och det tror ni själva att ni kommer tjäna på?!
Snälla, föräldrar kommer inte betala in sig för
sån skit eller finns alltid nån, men ni kommer
ej gå med vinst på de heller snarare förlust..
Själva tanken med målsman är ju bra, men
med tanke på artistutbudet så kommer det ej gå..


Nä, jag tycker detta är en skandal alltihop..
Sen är PDOL duktiga på att säga att dom har
så lite pengar att röra sig med, men man får
aldrig höra en ca summa.. Men jag tror iaf
att pengarna dom har kan göra festivalen
bättre bara man vet hur/vart och vad man ska
lägga pengarna.. 

Äh.. Jag orkar fan inte skriva mer..
Festivalen kommer gå så jävla mycket
back i år så frågan är om det ens blir nåt
2014?! Har svårt att tro de!!!

Själv kommer jag gå på stan på dagtid och 
kanske bara kanske gå ut fre eller lördag,
absolut inte betala in mig nån stans utan
bara strosa runt för att bl.a. se om det är
nå folk eller om det är lika dött som det vart
dom senaste åren eller kanske ännu värre..

Ska PDOL RÄDDAS måste ledningen bytas ut
+ för att spara in lite pengar så finns det
knep, men då måste man bara hitta rätt folk
till ledningen.. Jag har mina tankar och idéer,
men dom tänker jag hålla för mig själv.. Jag och
karln har diskuterat mycket kring detta och
vi har lösningar, men innan vi vet om dom är
bra eller bara okej så behöver man mer info 
om vad PDOL har att röra sig med..

Ajja.. Jag ger upp... Vi får väl se hur det går med
PDOL?! // Over And Out!!!

måndag 15 juli 2013

Ett försenat 1:a Aprilskämt!!!!

PDOL 2013 måste vara ett försenat 1:a Aprilskämt?!

Att PDOL har varit dåligt länge det vet vi och dom senaste åren har iaf jag sagt: "-Detta är det sämsta året hittills!" 

Och jag trodde inte det skulle gå att säga de ännu ett år eftersom att förra året va en riktig skandal, en flopp, en festival killer... Men det kunde tydligen bli sämre för i år har dom lyckats göra den största floppen i PDOLS historia...

As dåliga artister i vanlig ordning, men det är inte det värsta.. Det värsta är att dom har gått ut med att PDOL ska vara en GRATIS festival förutom om man ska se artister då ska det kosta, men det är rena rama skitsnack.. Det är inte bara att se artister som kostar utan även öltälten, men det har dom hållit tyst om tills för 1-2v sen då dom släpper förköp till Kittelfjäll ett vip-band för hela festivalen på kvällstid kostar 200:- och då kommer man bara in på Kittelfjäll.. Vem fan betalar 200:- för att komma in torsdag-lördag kväll i ett jävla öltält? Sen finns det bara ett begränsat antal vip-band.. Ska du betala vis grinden så kostar det 50:- och det är detta som kallas GRATIS festival enligt  PDOL:s ledning.. Kyss mig i arslet!!!

Sen säger dom; "-Vi har aldrig gått ut med att PDOL ska vara en gratis festival.. Det vi har sagt är att det ska bli en öppen festival!"


Min fråga är då? Öppen festival är inte det i princip samma sak? Öppen betyder inte det att det ska vara att man ska kunna gå fritt utan att måsta ta fram plånboken till olika inträden? Man ska helt enkelt kunna gå öppet och fritt på områdets evenemang?  Detta med "gratisfestival" eller "öppenfestival" sket sig ju redan när dom sa att man ska betala för att se artister, men det må vara för set kom dom ut med från första början iaf. Sen anser jag och många med mig att dom har ljugit eller falskmarknadsföring eller vad man ska säga.. För nog måste dom ha vetat att öltälten kommer ta inträde, men det har dom Inge nämnt nåt om på hela året!

Deras försvar är att "-Vi kan inte gå in och styra någon annans företag!"

Nä, men det gäller väl tvärt om oxå.. Sen har PDOL mer att säga till om än dom tycks göra.. Har man bestämt sig för att det ska vara en gratis festival och ett företag ändå tänker ta inträde så kan PDOL ha lite stake och säga "-Antingen går ni med på detta eller så söker vi oss till ett annat företag!" Svårare än så är det väl inte.. Lite bestämd annars blir det ju att företaget styr PDOL och så ska det inte heller vara.. 

Oavsett detta bajs snack dom kör med så har dom länge vetat att öltält skulle ta inträde, men inte kommit ut med det och då är min fråga varför de? Är det för att locka folk som sedan kommer känna sig lurade, är det för att skydda festivalen i vetskap om att folk väljer att fara på andra festivaler istället för att komma till PDOL och därför släpper man denna fakta så sent? Hmmm..

Både Luleå och Skellefteå har GRATISfestivaler... Luleå hade Hamnfestivalen som va en fruktansvärt trevlig och bra festival enligt mig.. Mycket folk och trevlig stämning och Skellefteå har Trästockfestivalen som är en mindre festival men även den brukar det vara mycket folk på och trevlig stämning på..

Vad har Piteå?! Vi har Sveriges största gatufestival som köra ner i botten pga en ledning som man borde ha bytt ut för lääänge sen.. Jag hoppas ledningen byts ut efter detta år för jag vet folk som skulle klara av att ta över detta och göra det 10.000ggr bättre.. 

Jag vill personligen ha kvar PDOL och hoppas på att den blir så bra som den en gång i tiden var, men för att den ska kunna bli de så MÅSTE ledningen deletas så enkelt är det och sen får man sakta men säkert bygga upp det som rasat..

RÄDDA PDOL, byt ut den nuvarande ledning och börja om från noll!!! 

-Ni som håller med lämna en kommentar här nedan eller lämna en kommentar oavsett vad ni tycker...

Nu ska jag inte gnälla mer!!! Todilooo!!!

Typiskt Svennebanan...

Ligger i sängen och ser på ett gäng komiker som driver lite med svenskar och måste fan säga att många jag mött påminner om karaktärerna i serien... Serien är ju självklart så är karaktärerna en överdriven version av verkligheten  
Sjukt kul är det iaf

söndag 14 juli 2013

WTF!!!

WTF?! Vovve liten känner på sig att jag ej mår bra.. Han skydda mig ute och inne mycket mer än vanligt x10.. Han skyddade mig visst t.o.m på skithuset.. Vad kan ske på ett skithus liksom? Ska toastolen sluka upp mig, eller ska bajskorvarna stena mig eller ska  kisset dränka mig?! HAHA.. Väldigt låg humor, men va fan skit samma.. Man kan ju faktiskt undra vad hjärtat tänkte?! Försöker hålla humöret uppe för djurens skull, men dom kan ju läsa av djupare känslor än jag kan styra... Tyvärr!!! :( Vi får väl dra till MorsFarsan så kanske han får nåt roligare att tänka på.. Ska ringa och höra med dom om dom har lust/tid att ha besök senare idag/ikväll eller nåt?!

Ni ligger hjärtat i sängen vid mina ben och sussar sött, men han är vaksam.. Så fort jag rör mig så spärrar han upp ögonen för att se vad jag gör, när jag hår iväg går han efter osv. Han följer mig vart jag än går..

Han brukar typ ha sådant beteende när jag mår dåligt, men det som skiljer denna gång mot alla andra är att detta är mycket starkare eller vad man nu ska säga.. Han skyddar mig mer än nånsin nu och varför det blivit så vete tusan?! 

Älskar mina djur ni är underbara!!! ❤❤❤❤

Tårar i natten...

Folk tycker nog jag är en mega fitta, det kanske jag är oxå?! Men jag har mina orsaker till att reagera som jag gör på vissa saker... Finns en helhet bakom mina reaktioner på det folk säkert skulle kalla "små saker", men den helheten har ingen med att göra förutom den/dom inblandade. Så vill ni döma mig do it, gärna för mig. Det säger bara mer om er än om mig!!! 

FUCK THIS SHIT!!! Känner mig fruktansvärt ledsen och skallen 

och jag vet varken ut eller in om någonting.. Man ska inte tänka för mycket man blir bara dum i huvve och det börjar jag bli nu.. Många tårar har sprutat så är helt utmattad, men ändå kan jag inte sova..

PDOL inlägget får bli nästa inlägg!!!

lördag 13 juli 2013

Sorry..

Igår blev det inget bloggande för att jag hade inte riktigt tid eller tid och tid men jag vart lat + att jag umgicks med grannarna ett tag innan de va jag i farten med pappa och kvällen blev det impuls tripp till Luleås Hamnfestival..

Hade gode mycket pant så det blev en liten slant till tjejen som är fattig som bara den.. Haha..

Efter panten vart det att vara med grannarna lite och kolla på lite bebbestuff och tafsa henne på bebbemage och snacka samt klunka kaffe.. Trevligt värre...

Sen blev det en ren impuls grej att dra till Hamnfestivalen i Luleå med en blivande granne söta rara Betty.. Trots att vi hade 0kr med oss och spik nyktra hade vi as kul.. Fast lite roligare hade det vart med lite stålar, men vi bevisade art man kan ha kul både nykter och utan cash..

Vi såga bl.a. Kalle Gracias och han va grymt bra.. Riktigt duktig på scen.. Men jag förstod ju att han skulle va det iofs. men nu fick jag se det med egna ögon!!!

Min kära Canon EOS 600D fick följa med igår och det blev mycket foton och hoppas nåt blev bra.. Har inte lagt upp nå på datorn än så har bara kollat via kamera skärmen!!! Men det blir ju bättre bilder än ovanstående bilder hoppas jag.. Kan inte min kamera riktigt då jag ej använt den så många gånger pga många olika privata skäl.. Men får fin kick när jag använder den.. Det är den bästa kicken.. Kicken slår ALLA droger/alkohol osv.. ALLT.. Så nu blir det att börja använda den lite oftare och så :)

Ajja det där var gårdagen och idag händer det inte så mycket.. Inte vad hag vet iaf. Ajja.. Jag återkommer senare och då kommer det bli ett gnäll inlägg angående PDOL som jag personligen tror tar sitt sista andetag i år.. Men ajja.. jag återkommer om detta... Todilooo!!!!

fredag 12 juli 2013

Surfisk som luktar skit, men...

smakar extremt gött!!! Har nämligen vart hos Gunilla och ätit surströmming idag och oj oj oj, vad gott det va samt riktigt trevligt!!! Surströmming är nåt jag har älskat ända sen jag va en mini Izzah på ensiffrig ålder.. Kommer dock inte ihåg när jag börja gilla de men 5-6år va jag nog... Nu ska jag snart försöka sova tjingeling!

torsdag 11 juli 2013

Oplanerad utflykt.


Här åkte jag bil mot destinationen med Rick, Bwnny och MorsFarsan 

Först hamna vi i Fällfors och där var det vackert och sen blev det kaffe, macka och negerboll

Sen andra stoppet blev på Marranäsvältet och det va riktigt fint där!!!


3:e stoppet blev Drängsmark där vi åt Våfflor..

4:e och sista stoppet blev Byske havsbad och sen drog vi hem igen

Det vart en riktigt trevlig dag :)

onsdag 10 juli 2013

Abstinens.,

Varför jag inte skriver förrän nu är för att jag ärligt talat inte har haft nå att skriva om då det har vart en sån här dag då det inte har hänt nåt.. Har bara legat i sängen och varken haft ork eller lust att göra nå.. Försöker lägga eller iaf minska på Coca Colan så har Cola abstinens.. Uscha..

Lite mys har jag iaf haft idag med söt lilla Missy gumman min och mina andra djur såklart!!! ❤❤❤

Orkar ej skriva mer, BYE!!!

måndag 8 juli 2013

Locka eller ljug det är frågan?!

Izzah säger alltid vad hon tycker och tänker och ingen kommer få tyst på henne, never ever!!! 

"PDOL 2013 tas grindarna bort och det blir en gratisfestival eller?!"
-Vilket jävla skämt! Vadå gratis? Nu kostar det ju om man ska in i öltälten på kvällstid.. Ett Vip-band på Kittelfjäll kostar 200:- och då tar du dig in enbart där alla dagar.. Vid grinden kostar det 50:- 
Vill man in i Kärlekslandet så är det bara att plocka fram börsen igen för där kostar det oxå att komma in, men har ej hittat nå priser utan det står bara att det kostar..

Så om alla öltälten kostar att gå in på så hur gratis är det då? Nada, jag tycker det blir falsk marknadsföring.. För dom har sagt länge att PDOL ska vara en gratisfestival och nu när det börjar närma sig då släpper dom öltältens priser.. Förstår att dom gör det för att locka folk, men själv tycker jag detta är att locka folk på fel sätt.. Det blir mer som att lura folk eller?!

Tex. Gratis båttur, men bensinen betalar du själv!!!

Det är lite så jag känner, vet inte om jag är ensam om att känns så?! hmmm..

GoMorron Bloggen!

Det är förmiddag och jag har redan hunnit va på banken, Them Sportia och i
Intersport med pappa och testat skor.. Nu är vi på kvantum och sen ska vi hem.. Blev inget sko köp då jag inte riktigt hitta de jag behövde.. Nu ska jag halta ikapp pappa.. Todiloo!!!

söndag 7 juli 2013

Jävre Fyren!!!

Idag har jag vart på utflykt till Jävre med MorsFarsan och det va väl trevligt!!! Fyren va öppen så självklart traskade jag upp för alla trappor till toppen på fyren.. Härlig  utsikt.. Jätte fint.. 

Mina problem har jag lagt åt sidan.. Har en plan och tills dess så kör jag på som vanligt, men sen får vi se vad som sker..

Sen har jag ju alla papper som måste som måste dubbel kollas och sen skriva synpunkter + rätta alla lögner och fel påståenden som står.. Uscha.. 

Hur mår jag nu? Nja.. Inte så jätte bra.. Men läget är som det är, jag får ta dagarna som dom kommer.. Ajja.. Tack & Hej!

lördag 6 juli 2013

Ingenting

Fast jag har hur mycket att skriva om som helst så tänker jag skriva NADA mer än att mitt liv suger, tacka fan för alkohol.. TACK!!!!!!!!!!

Fingrar och tår..

Nu har även mina tånaglar fått samma färger som på fingrarna och i samma ordning t.o.m.. Visst blev det snicejjsigt.. niceigt,. HAHA..

Idag skiner solen och det verkar vara bra väder.. Jag måste in till stan.. Innan 15:00 ska jag hämta 3st fri biljetter som jag har fixat till mig och 2 vänner bara för att jag är så jävla bäst!!!

Ångesten sitter som en klimp i bröstet känns som jag vill spy alltså.. Uscha.. Den kanske försvinner eller jag hoppas de iaf?! :S

Lite kort..

jag tagit och fixat idag och självklart är dom både tagna och fixade med min iPhone 5! :) 


Nå... Vad tycks?! :)




The Day From Hell!!!

Det var vart den sämsta dagen på länge har haft en riktig ångest dag och mått värre än värst. Sur har jag varit, ledsen och ja förbannad helt enkelt massa blandade känslor pga. massa tankar som  snurrat i skallen.. Skit hjärna.. Man ska inte tänka för mycket det gör en bara dum i skallen!!! :(