lördag 31 augusti 2013

Jag är udda, jag är unik och jag är ingen annan jävel lik!!!

Det är gode komiskt att när man har udda kläder som sticker ut ur mängden så är det dom vuxna som glor mest.. Själv fick jag lära mig som barn att det är fult att glo och dom vuxna som stirrar lär säkert sina egna barn de oxå, men ändå stirrar dom själva... Dubbelmoral.nu är va det är, men kul jag ger dom ett brett leende och skuttar vidare.. HAHA.. Dom som riktigt rå stirrar är roliga då man stannar upp och ställer sig och stirrar ut dom.. Det kan ta ett tag ibland innan dom vänder bort blicken men jag ger mig inte!!!

Har man udda kläder får man räkna med detta, frågan är om man egentligen ska behöva göra de..

Jag är den jag är och jag blev precis som jag skulle!!!

Like it or not!!! ;P


fredag 30 augusti 2013

Det blir en vit fredag!!!

Unnar mig ett glas vitt denna fredagskväll... Mmmh.. En vit fredag är en god fredag, men det blir bra ett glas och inget mer.. eller kanske bara kanske ett glas cider oxå?! Vi får se?!  En sak som är säker är att det blir en tidig kväll så jag orkar med morgondagens talk show!!!

Frisk luft!!!

Jag har just vart ute med sötast... Det va rätt skönt med lite frisk luft, men hurvas  det börjar fan bli kallt som den.. "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" Det är rena rama bullshit.. 'Det finns både dåligt väder och dåliga kläder" Så de så!!! Nu ligger jag i soffan och myser med killen och mina älskade djur! ❤

Ångesten har lättat, men tror det är dags att poppa en ikto för den är fortfarande väldigt stark! :(

Ajja.. Ha en bra kväll mina kära blogg stalkers!!! ❤

Anxiety, Sad Fucking Bad Bad Day!

Anxiety, Sad Fucking Bad Bad Day! Försöker göra det bästa av situationen och det har jag gjort genom att bädda ner mig i sängen och nöter Harper's Island som är en sjukt bra serie. Den är väldigt spännande pga alla underbara tvistar och helomvändningar serien har. 

Första gången man ser serien går det inte att slita sig från den, man sitter som på nålar och tänker; "vem är det, det måste vara han, nä hon är det eller nä dom, den det.". Sen kommer tankarna; "varför är det pga det, det eller vänta det kanske är pga det?!" Kugghjulen får snurra riktigt ordentligt, men eftersom att jag sett denna serie 4-5ggr så den är ej spännande för mig mig utan nu är den bara bra och det räcker!!! :)

Har ni inte sett serien: SE DEN!!!!

Är inne på sista avsnittet nu och sen ska jag ut med vovve liten.. Måste komma mig ut.. Var aldrig ut igår och idag har jag inte heller orkat ta mig ut, men jag SKA!!! Får bli efter detta avsnitt ... 

Varför vinner ångesten alltid över mig.. Är jag så jävla svag eller vad är det för fel? Kan det bero på att jag har haft söjjn år in och år ut klart man blir svagare och svagare det är väl de som visas eller?! Finns så många frågor, men inga jävla svar, WHY?! Ajja orkar inte tjata om hejjn nå mer nu!!! 

Over and out!

torsdag 29 augusti 2013

En bild...

beskriver mer än 100miljonermiljarders ord!

Sen får ni tolka bilden hur fan ni vill.. En sak kan jag iaf skriva och det är: Bra mår jag INTE!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 28 augusti 2013

För vakat mig...

Jag vet att det är lite försent för att ta mina working pills nu, men som många kan för sova  sig så borde ju jag kunna för vaka mig.... Nu har jag gjort det iaf och nu åker ögon mörker lappen på och sen ska jag lyssna på "Sune och pulkapappan" tills jag sommar... Sweet Dreams! ❤

tisdag 27 augusti 2013

Grönt är skönt...

Grönt är skönt, men inte bara skönt utan utsökt med rätt tillbehör.. Åt en riktigt god sallad med massa goda skaldjur och annat grönt, rött, gult och sås på de... MumsMumsMums!!! I LOVE IT! ❤ 

måndag 26 augusti 2013

Mongos på resa

Nu plockar Morgan en apelsin "Levande live" som han kallar det! HAHA.. HAHA.. HAHA.. Dom är flummiga idioter, men riktigt kul att se på!!!


❤ The Following ❤

Då har jag laddat ner hela The Following s01 på 15 avsnitt på Max 10min.. Shit vad underbart det är med snabb trådlös uppkoppling, men iaf.. Som ni kanske förstår så har jag just påbörjat ett The Following race och till er som inte har sett serien kan jag bara säga SE DEN!!!

Jag har ju köpt mig en ny Asus router och det är därför jag har den underbara uppkopplingen and i love it!!! ❤

söndag 25 augusti 2013

Seans

Jag har vart på en Seans idag pch det va  en intressant grej att testa.. Även om inte jag kan säga om de som sades om mig stämde eller ej så fick jag ju se andras reaktioner.. Folk grät och det va just för att mediumet hade lyckas pricka rätt.. Måste säga att det va fett intressant och jag tänker nog ge henne en chans till fast dock denna gång blir det en egen sittning den gången :) Ajja.. Jag är nöjd... Mycket nöjd!!! :)

Broken, sad girl!!!

Sitter här ensam ute på industriområdet och funderar på vad meningen med just mitt liv är?! Kommer självklart inte fram till något svar i vanlig ordning! Är ledsen för att jag känner mig så förbannat ensam hela jävla tiden trots att jag har så många vid min sida, men det är ingen som förstår.. Ingen förstår frustrationen att alltid försöka visa sig stark, glad utåt när insidan bara smärtar och svider från spillror av ett brustet hjärta! 

Han som ska kallas "pojkvän" sticker alltid när han tycker att jag gormar för mycket. Om han istället kunde ta tag i saken och fråga: "Varför är du sur nu? Vi kanske kan lösa detta på detta sätt ...!" Men nej så funkar det inte han går och sen blir jag ensam kvar i mina funderingar! Är det mig det är fel på, varför kan inte jag vara som andra, är det jag som gjort nåt, gick jag över gränsen? Och inget av dessa frågor får jag svar på eftersom att jag har ingen att ställa dom till! Är så otroligt less, less på att inget kan vara som det borde vara, men då kommer vi till frågan Hur borde det vara då? Det är det ingen som vet något svar på!

Jag kämpar och kämpar, men stödet finns inte utan bara sura jävla miner idiot kommentarer och massa skit.. Dags att tänka om!!! 

FUCK THIS SHIT!!!

lördag 24 augusti 2013

Blä blev bra!

Dagen började blä pga. dåligt humör som ledde till tjafs mellan mig och karln.. Den slutade dock bra med go kaffe hos söta vänner, efter de hemmagjord blåbärssaft hos söta grannen och sen hem och då blev det god middag !

Nu tänkte jag lyssna på lite kassetter som jag älskade att lyssna på som liten nämligen Sune och sen ska jag spela lite Wii samtidigt!!! Ska dock börja med att bara ligga och lyssna först för har så mysigt med Rick och Missy just nu :)

Kalabalik Fredag!

Hujedamej.. Vilken fredag jag hade.. Det va många känslor som visade sig med skrik, panik, tårar, ångest och skratt!!!

Jag har haft mycket konstig symtom den senaste månaden som har varit psykotisk symtom och igår vart droppen även för mig och det slutade med ett akut läkarbesök som började dåligt men slutade bra efter mycket känslor och kutade ut från mötet av ren ilska 2ggr pga, en näve som slogs in i sten väggen så har ont i knogarna.. Sen vart det nån undersökning, hjärnröntgen, akutbesök osv osv osv

Men efter att vart på sjukan från 12:30-17:00 så slutade allt gode bra en medicin ut en annan in och ghan rörde inte min ADHD medicin som han hade tänkt att göra!!!
(Denna bild har inget med mig att göra utan denna fota jag från en röntgenplåt på röntgenavd.)


Trots skit dagen avrundade vi den med en god måltid på Challenge för det tycker jag vi bägge va värda de och gött va det..

onsdag 21 augusti 2013

F U C K


Förbannade jävla fitt helvetes jävla FAAAAAAAN!!! :"( Rumsbordet fick en ordentlig kick och min fot värker!!! >"(
 ALLT kommer säkert börja om igen... Jag känner igen detta jävla snack, jag vet vart det köer att leda när han säger så, för så har han sagt förr och vart har de lett?! Jo käpprätt åt HELVETE!!! Det går inte att stirra sig blind på en jävla sak och speciellt inte en sak jag har haft i 100000000år och det har aldrig vart såhär!!! Att sänka den skulle vara idioti, den höjdes ju av en orsak!!! Nä, nu jävlar... Tårna tårarna tar ett djupt andetag och låssas som att dagens samtal aldrig har varit!!! >(

måndag 19 augusti 2013

Ceder + Shopping = SANT!!!

Då har man tagit bort allt stygn.. Äntligen.. Det va 8 stygn sammanlagt så nu är dom gone iaf.

Sen har det blivit MASSA SHOPPING and I LIKE IT!!! ❤

Och nu har vi haft en pause, men nu MÅSTE rusa.. 

Wroooom.... Wrooooom.. Wroooooom..

Grannfejden

Ligger och ser på "Grannfäjden" och tänker; "FAN vad skönt att man ha trevliga grannar!!!"

När det avsnitt är slut så ska jag suss!!! 

söndag 18 augusti 2013

Cola missbrukare!!!

Äntligen får jag i mig min dos.. Hoppas min huvudvärk försvinner nu... Den har iaf lättat! Ett tecken på att man blivit missbrukare igen.. Coca Cola missbrukare!!!  HAHA..

Varva ner...

Försöker varva ner med talbok.. I vanlig ordning har jag vaknat långt innan tuppen.. Har hunnit legat och vridit på mig i 1000år, se tv, lyssna på musik och spela tv-spel osv..  Tog morgon medicinen före jag egentligen ska ta den!!! Ajja...

lördag 17 augusti 2013

SpeedDagenDelux...

är ÄNTLIGEN snart över.. Idag har jag iaf gjort lite mer än jag gjorde igår, men inte mycket mer.. Har iaf vart utanför dörren bla när jag for och handlade på Coop med MorsFarsan... Min mor är en yrig varelse med skumma tankar och åsikter när det gäller vissa saker och hon om nån kan få mig riktigt speedad och i vanlig ordning lyckades hon med de även idag.. Tycker det räcker att jag är nog speedad som det är, men tydligen inte.,

Att handla när kära mor är med är ett stort projekt och en väldigt bra träning för tålamodet som inte alltid håller måttet.. Det hoppar faktiskt ut en och annan groda varje gång och då gnäller morsan och det är då det antingen bär eller brister för mig, men bättre tålamod har jag fått med åldern, men det är väl fortfarande inte bra.. Men alla förbättringar är bra även dom små!!!

Ajja vi va och handla hem lite tillbehör till dagens middag som blev surfisken en go burk Kallax till mig och Benny... Mmmmmh.. gött va det, men Benny den byfånen höll på att göra så jag tappa aptiten...
Jag va inne på klämma två och Benny börja kraksa och harkla sig och ha sig.. Sen börja han yra om nåt fiskben som fastnat i halsen så han säger; "-Jag får inte ner fiskbenet, jag kommer spy, jag spyr när som helst!" Sen kuta han till toan och jag blev själv i köket. Då jag sitter där och rensar fisken och gör allt man måste göra för att få ihop en klämma så hör jag harklande, kraksande och hulkande från badrummet så jag släpper allt och sitter bara och stirrar på min klämma som var så gått som färdig och tänker; "-Jävla Benny.. Förstöra min aptit på detta sättet.. Att ett tunt litet jävla fiskben kan ställa till med så mycket skit.. Vilken mes!!!" Sen kollade jag runt om det fanns något som kunde överrösta hans äckel ljud och det fanns det..
Min fina angry bird högtalare stod på köksbordet så jag plugga fort i den anslöt telen och på med spotify så va det problemet ur världen... Så jag lyckade njuta av maten trots omständigheterna.. Tur för Benny annars hade han haft en fett arg brud efter sig!!!

Från de ena till nåt helt annat och det är mitt missbruk, mitt Coca Cola missbruk.. Colan tog slut för några timmar sen och ja jag känner nån form av abstinens.. Mitt huvud säger aj aj aj.. Kollat i kylen några ggr i hopp om att jag kanske missat en burk nån stans, men inte.. Så man tager vad man haver tänkte Izzah och öppna en cider...
Det är väl aldrig fel att sätta lite färg på tillvaron, men det är inte därför jag har alla dessa sugrör utan det är ett av alla mina tvång/OCD grejer jag håller på med alltså om det finns flera sugrör i olika färger måste jag ta en av varje färg så är det och detta färg tvånget finns i mycket greja, men orkar ej räkna upp just nu iaf... Cider lindrade huvudvärken lite iaf så det är ju iaf bra..

Nä, nu vart det brådskande känningar i en snart sprickande kroppsdel så jag måste skynda mig mot damernas och "pudra näsan" lite smått.. 

Men återkommer senare eller imorgon.. Tjingeling!!! ;P



 

fredag 16 augusti 2013

Bad Fucking Day!!!

Dagen börja med att jag vakna långt innan tuppen i vanlig ordning och som vanligt va jag kroppsligt orolig och hjärnan snurra runt som i en väldigt speedad karusell. Jag väntade och längtade tills mobilalarmet skulle börja tjuta för då kan jag äntligen ta min morgondos av ADHD medicin, men innan klockan hade hunnit börja tjuta hade jag hunnit väcka karln 48.000ggr, pratat högt, legat och vridit mig i sängen 148.000ggr, sparkat med benen, stigit upp och lagt mig 48ggr och se 1.5 film och säkert massa annat skit... 

Sen när alarmet tjuter 08:00 så får jag äntligen ta det jag legat och väntat på sen blev jag sugen på att spela Wii för det va evigheter sen, men då fortsatte skiten för jag märkte att Missy min kära lilla skit kisseunge hade nästan bitit av Sensorbar sladden så i helvete att jag kunde spela, sen märker jag att hon även bitit av ett par hörlurar, karlns laddare oxå och det gjorde mig fett ledsen och besviken samt väldigt misslyckad då hon bara för nån dag sen bet av karlns dotters mobilladdare samt är jag lur att det va hon som paja min laddare oxå.. 

Jag blev så jävla besviken och självklart börja jag googla på olika möjliga knep för att få stop på detta så nu har vi smort in kablarna med citron och det kommer vi fortsätta med samt dags att köpa kanslister och sånt skit oxå så man kanske kan känna sig lite trygger då..

Jag kände/känner mig som en riktigt misslyckad kattägare och det va ingen rolig känsla.. Ingen av mina andra katter har gjort nåt sådant så detta är något nytt för mig!!!!

Men iaf Benny drog till stan och då han hade farit så tryckte mina tankar ner mig så pass att tårarna börja rinna ner för kinderna och jag kände mig riktigt usel, men sen ringer Benny med ett besked som gjorde mig lite gladare.. Det fanns ett knep att få denna Wii Sensorbar grejen att funka trots att den va nästan avbiten och inte funkar när man använder den som vanligt.. Här kommer tipset:

Man pluggar in Wii Sensorbaren som vanligt sen sätter du upp den på tvn och sen tar du två stearinljus som du ställer nedanför i vardera hörn av Sensorbaren och tänder dom.. Abrakadabra.. Så funkar din trasiga Wii Sensorbar igen!!! Jag har testat och jag lovar att det funkar.. :) Så jag fick spela lite Wii tillslut men det gick åt helvete så slutade rätt snabbt..

Resten av dagen har bestått av ingenting legat i sängen hela dagen knappt rört mig ur den.. Har varken haft ork eller lust.. Känner att nåt dåligt är på G, men kan inte tyda känslan nåt skumt är det?!

Nä orkar inte skriva mer har ju nästan skrivit en bok redan nu..

Nu ska jag fortsätta med det jag gör nämligen se dokumentärer om seriemördare.. 

ByeBye!!!!

torsdag 15 augusti 2013

Mr Dentist Was Happy!!!

Shit vad kul... Gjorde ju en nollställningssignal av min käft för några år sen typ -09 eller -10 och hela det kalaset kostade en hel del men det va lätt värt de!

Men i alla fulla fall min tandläkare blev glader när han såg min mun för allt jobb hade hållit sig fint... Min mun va nästan felfri.. För att vara jag då.. Lite tandsten och 1 hål.. Så två bokade tider en hos tandläkaren för att laga hålet och sen tandhygienisten..

Sen allt detta GRATIS!!!

Fri tandvård!!!

Idag ska jag inviga gratis tandvård kortet som jag äger och det känns riktigt skönt att ha det för det blir inte lika nervöst att gå dit nu som innan för då visste man aldrig hur dyrt det kunde bli, men nu vet man att det aldrig kostar ett skit!!! Mohahahaaa... GRATIS är gött!!! :)

tisdag 13 augusti 2013

Streama TV..

http://magine.com 

Streama 38 olika kanaler se det som går på TV direkt i din smart tv, datorn, surfplattan eller i mobilen.. Gå tillbaka och se ett program du kanske missat osv..
Du kan testa detta GRATIS en månad och därefter 99kr/mån och ingen bindningstid.. 

Sidan är så pass ny så den är rätt tråkig just nu, men det kan bara bli bättre och det kommer den att bli!!! :)
 

Ny..


Som ni kan se så har min blogg fått nyheader och färger.. Sä ni inte tror att ni kommit fel hehe... Vad tycks.. Ska ändra mer i textfärger osv men det gör jag senare todilooo!!!

söndag 11 augusti 2013

Agerat som skogsmulle...

Idag har jag agerat som skogsmulle med grannen Elisabeth och det va riktigt trevligt. Vi hade med oss mackor, fika, kaffe och Coca Cola samt bunkar då vi va ute efter blåbär... Mysigt!!!  Vi drog ut kring 13:30 och vi kom hem kring 19:00

Sen när jag kol hem va det naivlotten som gällde även kallad Bingolotto och självklart vann man ingenting.. 

Har haft en bra dag, TACK Elisabeth!!! :)

Scooby-Doo


GoMorron bloggen och mina bloggstalkers! Vakna av att jag ligger som en knut i mitten av sängen och sen dess har jag inte lyckas somna om så nu ligger jag och ser lilla Scooby Doo och det älskade jag när jag va liten och sitta och försöka lista IT vem spöket var osv.

Nä nu ska jag lägga mig och se och hoppas jag kan somna om osv..

Todilooo!!!

lördag 10 augusti 2013

OJ OJ OJ VAD JAG SAKNAR DIG MIN FINA BRODER MIN VÄN!!!
ÄLSKAR DIG HUR MYCKET SOM HELST!!!
VI SES PÅ ANDRA SIDAN!!!
R.I.P
:'(

Det är svårt att mista en vän,
så svårt att mista en vän.
Något fint går itu.
Här är jag, var är du?
Jag vill tro, att vi träffas igen.

Som en fjäril som lyfter från blomman,
som en fågel som lämnar sitt bo
söker själen sin väg mot det höga,
så har jag hört,
så har jag lärt.
Är det sant, så vet du det nu.
Här är jag, var är du?

Det är svårt att mista en vän,
så svårt att mista en vän.
Något fint går itu.
Här är jag, var är du?
Jag vill tro, att vi träffas igen.

 







(Detta inlägg gjordes faktiskt via en dator och inte mobil bara så ni vet!)

Mörkhyad adopterad flicka "som kan bra svenska" ...


Igår va jag ju till Luleå med pappa jag va  hos Doktor Hassler för bortagning av födelsemärken.. Alla togs inte bort men dom värsta iaf.. 2 i ansiktet och ett i nacken blev det..  

Själva mötet med Hassler va väldigt obekvämt, men han vet ju vad han gör, men ändå! Jag blev tvungen att klä av mig alla kläder förutom trosorna.. För det första känns det ju väldigt obekvämt att  klä sv mig framför en gubbe och för det andra hatar jag min kropp! Sen när han skulle inspektera om jag hade nå cancer märken och kolla ryggen va väl ingen fara men sen när jag fick ligga på rygg och han kolla mina pattar, mage och värst av allt va ljumskarna så kändes det extra obekvämt jag knep ihop riktigt ordentligt då jag vet att jag ej har några märken där och jag sa de, men han skulle gå igenom kroppen iaf. Uscha.. 

Det är väl bra att kolla så man ej har nån cancer fläck, men hade tyckt att nån kvinna borde gå igenom kvinnors kroppar och han kan hålla sig till män, men nu va det ej så!!!

Sen fanns det en sak till som störde mig väldigt mycket och det va när han börja påpeka min Svenska och det han skriver i journalen blev jag oxå väldigt paff över.

H: -Du ser ju lite lätt mörkhyad ut, du är inte svensk va?!
I: -Jo jag är svensk!
H: -Du se ut att komma från ett annat land?
I: -Jo jag kommer från Colombia är adopterad!
H: -Du pratar väldigt bra svenska, fast du kom väl hit när du va jätte liten!
I: -Jag va 1.5år när jag kom till Sverige
H: -Okej, men du pratar jätte bra svenska iaf. Finns så många som har brytning och är svåra att förstå..

Jag tänkte: "Jaha, och?! Varför tar du upp detta med mig och varför skulle jag inte prata bra svenska bara för att jag har ett utländskt utseende?!" Men jag sa inget till han utan lyckas hålla det till tankar iaf.

Sen börja behandling och han skar bort mina födelsemärken 2 stygn  på vardera märke iaf och det gick kanon bra.. Det som tog ondast med hela behandlingen va bedövningssprutorna i ansiktet..

När vi va klara skulle han visa sitt barnbarn eller nåt hur man skriver in i journalen och då vart jag fan störd när jag fick höra vad han skrivit: "En mörkhyad adopterad flicka!" Mörkhyad kan jag förstå , men adopterad.. Va fan har min adoption med detta att göra skulle inte förvåna mig om han även skrev: "Som kan bra svenska" 

Nu finns det alltid folk som tycker att man överreagerar när man drar upp sådana saker till er säger jag bara knip käften eller sudda ut tankarna och återkom när ni vart me om detta 1000-tals ggr. Liknande händelse eller värre och när ni vart med om det så kan ni återkomma...

Ajja.. Nu går vi vidare...


Efter vi vart där så drog vi till Storheden och blev några hundringen fattigare!
Jag köpte: Badrums matta x2, duschdraperi x2, iPhone5 laddar/usb kabel och  fjärrutlösare till min systemkamera och efter detta så drog vi på MacDonalds som jag ser till att alltid göra när jag är i Luleå då jag älskar det, men det finns självklart inte i sug Piteå.. Efter det drog vi hem och det va en riktigt trevlig tripp med pappsen... ❤



När jag kom hem blev deg att städa badrummet och fixa den nya inredningen och såhär vart slutresultatet är inte riktigt klar lite små grejjs som ska ändras, men inte nå jätte massor, men lite ändringar ska ske iaf.. Själv tycker jag att deg blev mycket bättre än innan eller?! Ovan ser ni en före och efter bild! :)

Nä nu orkar jag inte skriva mer.. Idag är det en sorglig dag och det skär i mitt hjärta.. Återkommer och då kommer jag lägga upp en video som jag har gjort på datorn för fleeeeeeera år sen!!! En video jag personligen inte klarar av att se utan att gråta det är en väldigt känslomässig video precis som denna dag är :'(

fredag 9 augusti 2013

Ilsken morgon...


Ilsken morgon med bråk och skrik och nu är jag i Luleå för födelsemärk bortagning, äntligen har jag fått tummen ur arslet!!! Nu får jag se om han tar bort dom jag vill eller om han kanske bara tar bort det han anser kan vara farliga märken?! Hmmm.... Tur att man ej är rädd för sprutor iaf.. Nu får vi se om det tar lika ont som musen där hemma tycker att det gjorde?!

Kommer att flippa snart är för mycket skit hemma så jag vill bara... Less ledsen och allmänt ilsken!!! Hur ska detta sluta?!

Fuck this shit!

Blåbärs blå!!!

En fruktansvärt trevlig eftermiddag med, grannen i skogen och vi plockade en hel del blåbär vi pratade och skrattade.. Trevligt :)  vi plockade tom lite hallon..

Jag åt minst lika mycket blåbär som jag plockade och det syntes, men det ska synas!!! :) 

torsdag 8 augusti 2013

Förvirrad, men äsch..


Ligger i sängen och är fett grinig  för saker och ting är inte som det borde vara .. Tänker och grubblar om gårdagens diskussioner som för den delen inte ledde nån vart... Men iaf 13:00 skulle jag ha ett möte med mitt PO och jag känner stressen för de oxå.. Vi skriver och går igenom det hemska som jag måsta gå igenom rackare dålig vård och det tar på min kropp och själ att läsa igenom allt skit, lögner och konstiga påståenden som psykiatrin skrivit och inte bara dom för den delen, men mest dom!.. Men när mina synpunkter kommit in och dom gått igenom de så kanske detta får ett slut.. 

Men nu babbla jag bort mig igen.. 13:00 va mötet, men klockan 10:00 plinga det bakom dörren.. Jag tänkte: "Inta kan det vara mitt PO nu, men medicindelaren kommer ju inte förrän imorrn" Benny öppnade och vem står där? Jo mitt PO , han hade grubbla så mycket kring oss så han hade yra till tiderna lite!   HAHA.. Igår va det 10:00 och idag 13:00, men de gjorde ingenting så vi satte oss ner och gjorde de vi skulle och det gick bra.. Nån tår föll för mig och ilska osv. 

Imorrn kommer han oxå men då är inte jag hemma utan då är jag i Luleå, men dom ska då dra upp saker som inte jag har riktigt koll på typ när jag va medvetslös typ.. Jobbigt detta men snart gjort och då kommer det kännas bra iaf.

onsdag 7 augusti 2013

Nöter tar över folks liv...


En gång i tiden fanns det kloka människor, dom klarade av mer saker och regnade mer tid till varandra istället för att data nörda, men det va just för att datorn och annan elektronik inte fanns i samma utsträckning som den gör idag... Men sen kom dom smarta på allt mer i elektronikens värld och dumma vart ännu dummare.. Idag har folk blivit riktiga nötter.. Folk vet väl snart inte hur en penna ser ut.. Dom kan inte leva utan tv.. Skulle dom få välja flickvän eller TV så skulle folk stå: "öööh.. Käringen kan laga mat, städa och diska samt tjata, men kärringen kan man inte stänga av när man vill.  Det kam man dock göra med TV:n så jag väljer TV:n"

Nötter bara nötter överallt.. Läkare är idioter... När dom har lite att göra sitter dom vid sina skrivbord och tänker: "Vad ska jag göra nu då??? Aaaah här har vi en patient som är så sjuk att hon ej kan försvara sig själv, hemma anklagar vi för att ha druckit träsprit.. Lite roligt måste man väl få ha som läkare..  Ingen kommer att tro henne ändå då hon ändå har alkoholproblem"

JÄVLA NÖTTER!!! >(

Åååååååh... Shit vad jag HATAR folk som inte klarar av att tänka själva, folk som inte kan hålla sig till sanningen, folk som man ställt upp på, men som själva sviker, folk som aldrig har egna viljor, som gör och tänker som alla andra, folk som är för fega för att säga och även stå för vad dom tycker och tänker, dom som försöker tänka och styra andra, folk som inte fattar när dom gör fel och redan har gjort samma fel 10000-tals ggr.. När man va liten fick man lära sig ett citat/ordspråk som gick till så här:  "Man lär sig av sina misstag!" Detta gäller inte vissa tydligen, dom det inte gäller har väl inte fattat citatet för att dom är så tröga eller så är dom så jävla självgoda och tror: "-Men jag, jag gör ju aldrig fel!"  Tappade personer!!! 

Äh.. Jag skiter i hejjn vill folk va totalt efterblivna jävla idioter om dom vill, vsg gärna för mig, men försök fan inte blanda in mig i era hjärndöda falska och PIIIIP liv... 

Hellre ensamvarg än med en flock idioter!!!! 

tisdag 6 augusti 2013

(SG) Strömgården och..

min KP jag har där är riktigt härligt att ha vid sin sida.. Även om jag varken har eller hade alkohol/drog problem när jag kontaktads dom igen så kände/känner jag att min KP är ett sjukt bra stöd.. Bättre stöd än psykiatrin har vart, men nya KP på psykiatrin och dom är bra, men jag räknar innan jag fick nya KP fick man ingen hjälp!!! Totalt nollade i skallen så jag bröt med dom och kände att jag måste ha nån vid min sida måste verkligen prata med nån och det va få jag återtog kontakten med min KP på Strömgården!!!

Är så glad ATG jag fick just den KPn jag har på Strömgården.. För hon är fruktansvärt bra och vi har likadana åsikter när det gäller tex politik, religion och sånt.. Hon känns ärlig och det känns som att hon inte bara vet sig för att det är hennes jobb utan det är mer än så och deg känns bra.. För dom som bara försöker hjälpa för att dom måste pga att det är deras jobb sådana känns inte kul att prata med utan dom ska bry sig på riktigt.. Sen är hon lika flummig som jag vi har typ likadan humor och så.. Finns även lite ADHD i henne oxå.. HAHA..

Min SG KP kommer idag iaf och det känns bra att man fått så bra kontakt med dom som ska hjälpa en... Jag känner art jag kan slappna av och bara köra på och det är bra...

Så idag blir det ett möte samt en kaffe sluring med min KP från SG


måndag 5 augusti 2013

Hells Angels!!!


YouTube Video


Min nya idol Karl Pilkington ville bli HA medlem som yngre, men hans mamma ville inte de och hon lyckades avleda hans tankar på en ett riktigt kul sätt, men bara en idiot skulle gå på.. Men det är ju därför detta program heter "En idiot på resa" och det är riktigt bra.. Finns att se på ViaPlay och jag tycker ni ska se de!!! :)


- Posted from my iPhone5 -

Location:Annelundsgatan,Piteå,Sverige

Lite morgon humor!!!!

Trots att jag bara fått 1.5h sömn så NNs humöret på topp så länge jag inte tänker på Benny som som vanligt väcker en på ett respektlöst sätt.. Tänker jag på de blir jag fan förbannad och jävligt less! Så istället för att tänka och gnälla så ska jag kasta in lite morgon humor istället!!!!

Karl Pilkington må vara en trög idiot, men det finns ju sanning i de han säger.. Som tex. i när han ska förklarade hur allt grönt på jorden skapades så drar han en liknelse som i sig är gode fult och kul, men eftersom att han tänker djupt och det gör jag med så tycker jag att det låter rätt logiskt.. 

När jorden just hade skapats fanns det ingenting sen skapades växter av någonting och eftersom att det inte fanns någonting så "väntade" jorden och tillslut börjar det växa växter på jorden och det jämför med detta:
Nu förstår ni säkert eller?! Jag orkar då inte ens förklara.. Men hans jämförelser, blåsta kommentarer och flummiga åsikter är det som gör han till de han är idag..

Han är även mannen som fick resa jorden runt och besöka dom sju underverken mot sin egen vilja! Bara där säger det ju ett och annat.. Den serien är sjukt bra ett måste att se och den heter "En idiot på resa" och finns i 3 olika säsonger...

Karl Pilkington

Karl Pinkington är en fruktansvärt härlig snubbe.. Mer än så behöver jag inte säga om han..

Ingen sömn inatt men men.. Ser denna serie iaf.

söndag 4 augusti 2013

A cup of love!!! ❤

Druckit lagomt med kaffe som tagit ner mig på jorden lite smått iaf.. Så har kunnat grubbla lite och jag är ju en grubblare och det är väldigt djupa tankar för det mesta... Men idag va det livet jag tänkte på hur det ser ut just nu!! 

Jag ÄLSKAR kombinationen av kaffe & cigg!!!
Jag ÄLSKAR sol!!
Jag ÄLSKAR värme!!!
Jag ÄLSKAR sommar!!!
Jag ÄLSKAR färger!!!
Jag ÄLSKAR fina koppar!!!
Jag ÄLSKAR att njuta!!!
Jag ÄLSKAR min uteplats!!!
Jag ÄLSKAR min familj!!!
Jag ÄLSKAR mina vänner!!!
Jag ÄLSKAR darling!!!
Jag ÄLSKAR mina djur!!!
Jag ÄLSKAR mycket!!!
Jag ÄLSKA masken jag bär för att dölja insidans mörker!!!!!!!!
Jag ÄLSKAR att min psykiatri anmälan går framåt!!!!!!!!
Jag ÄLSKAR att jag har en läkare på min sida som oxå gjort en anmälan!!!!!!


A cup of love!!! ❤



Men ska jag vara helt ärlig så är mitt liv inte bara färgglatt och bra..! På det yttre är det de, men inombords är det ett mörker som jag vill måla i färg!!!

Jag HATAR min ångest!!!!!!!!!
Jag HATAR min smärta inombords!!!!!!!
Jag HATAT mitt utseende!!!!!!!
Jag HATAR min feta figur!!!!!!!!
Jag HATAR mig själv!!!!!!!
Jag HATAR höst!!!!!!!
Jag HATAR vinter!!!!!!!!
Jag HATAR vår!!!!!!
Jag HATAR kyla!!!!!!
Jag HATAR snö!!!!!!
Jag HATAR jul!!!!!!!!!
Jag HATAR lögner!!!!!!!
Jag HATAR idioter som inte kan tänka!!!!!!
Jag HATAR min oro!!!!!
Jag HATAR allt mörker som finns inom mig!!!!!!!
Jag HATAR mitt samlar beteende!!!!!!
Jag HATAR min OCD
Jag HATAR att det mörka tar över det 
ljusa....
Jag HATAR egoister och folk som inte kan ta ett skämt!!!!!!!!!
Jag HATAR denna stad!!!!!!!!
Jag HATAR allt som hindrar mig att gå framåt i livet både psykiska och fysiska problem!!!!!!!!
Jag HATAR att vara bitter
Jag HATAR mer än jag älskar och det HATAR jag!!!!!!!!
Jag HATAR mina fd. KP på psykiatrin!!!!!!
Jag HATAR mina meen jag fått tack vare psykiatrin och deras felbedömning!!!!!!
Jag HATAR att läsa papperna jag måste läsa som idioterna skrivit!!!!!!

Jag känner verkligen att jag är på G mer och mer down, än så länge kan jag iaf hantera det, men är rädd att det går mer neråt!!!! För vill inte och orkar inte gå igenom en till depression för då går det väl över styr igen!!!!!!! 

Allt mörker vill jag få i färg och form i alla möjliga olika färger och former.. Glada, roligt, sött, udda, glitter.. osv. Men det är ett långt arbete, tungt jobb att ta sig dit... Kommer aldrig ta mig dit till 100% för vad folk än säger så är det ingen som mår perfekt och dom som säger att dom gör det dom ljuger!!!!!!!!!!!

Hur jag märker att jag är på G down är att jag blir mer bitter både i tankar och yttrande och det börjar jag bli nu!!!

A cup of hate!!!!!!' 💔